Zdravím , Propojil jsem TV Sony Bravia KDL-32P3600 s notebookem Sony VAIO SVE1512Q1EW přes HDMI (kabel 4 m zlacené konektory) pro sledování HD filmů a po cca 20 minutách obraz na TV přešel do jakési clony . Když jsem kabel vytahl a potom zase připojil zpět tak zase chvilu šlape a po chvíli zase upadne do té clony . Funkce normalně jdou , nezamrzá nic , ale je tam prostě ta změna obrazu jako špatnej kontakt nebo co .
viz.obr
Naposledy upravil(a) PARKR dne 16 úno 2013 00:04, celkem upraveno 1 x.
OS Windows 11 Professional (x64) (24H2) / MB ASUS TUF GAMING B650M-PLUS / CPU AMD Ryzen 5 7600/ RAM G.SKILL 32GB KIT DDR5 6000MT/s CL36 AMD EXPO / GPU ASUS DUAL RTX 4060 GAMING OC / SSD SSD WD Black SN770 NVMe 1TB / PSU Seasonic Core GX-650 ATX 3
tohle jsou hodnoty co jsem naměřil a kolísají . JE to pořád stejné . Je možné že ty ten zkreslenej obraz je přehrátou grafikou ? Procák i5 ten prý snese hodně ale ta grafika mě straší . U ntb je AMD Radeon HD 7650M dá se nějak zjistit jestli má ta grafika nějakej limit . Zdá se mi to teda hodně viz.obr . Ntb mám na rovné ploše tak cirkulace vzduchu by měla být normální .
OS Windows 11 Professional (x64) (24H2) / MB ASUS TUF GAMING B650M-PLUS / CPU AMD Ryzen 5 7600/ RAM G.SKILL 32GB KIT DDR5 6000MT/s CL36 AMD EXPO / GPU ASUS DUAL RTX 4060 GAMING OC / SSD SSD WD Black SN770 NVMe 1TB / PSU Seasonic Core GX-650 ATX 3
Mohl bys pořídit screen AMD VISION Engine Control Center-Performance-záložka Graphics Overdrive? Jakou verzi ovladače máš? JE to pořád stejné znamená, že obraz stále zlobí? Potom je tam zřejmě ten problém v chlazení.
tak nevím snad nejvíce zabírá dát notebook na propisky .Nejspíše to bude přehříváním , tak přemýšlím o koupi chladící podložky . Na propiskách film drží
Zdravím, začal jsem mít problémy se stolním pc, poslední den se ukazuje bsod viz fotky. Repair, obnova nepomáhá, stále něco ve smyslu nepodařilo se opravit. Udělal jsem novou instalaci a opět stejná chyba při každém zapnutí pc.
Dle Googlu to...
Poslední příspěvek
Pustil jsem, ale neměl jsem čas do konce to trpět. Je to určitě diskem, nahodil jsem náhradní disk a vše naprosto v pořádku. Mám v plánu potom disk zkopírovat na nový SSD.
Disk ale nechám, jako záložní záložního. Je to přecijen TB.
Ahoj prosím o pomoc, měl jsem pc sestavu invida gtx 1660 super s intel core i 5 10400f 16 gb ram 600w zdroj a zakl. desklu askor b 460, toto hrálo normálně ale pak jsem chtěl více fps tak jsem upgradoval na amd radeon 5700xt koupil jsem ji za par...
Poslední příspěvek
Ten Radeon 5700 XT jsi vzal kde?
To je jedna z nejporuchovejsich karet co existuje, navic je dneska uz 6 let stara, tedy po predpokladane zivotnosti.
Radeon 5700 XT bych nechtel ani zadarmo, ta karta pokud neni uz mrtva, tak ji moc zivota...
Zdravím. Dlouho jsem tady nebyl. Kvůli Win11 jsem si pořídil nový počítač. Na starém počítači jsem měl výstup HDMI napojený na TV a na základní desce byl výstup SPDIF. Ten byl zapojený do DACU. Nový počítač nemá výstup SPDIF, tak jsem použil...
zkoušel jsem propojit TV Samsung model: UE22F5400AW s notebookem Lenovo Yoga Slim 7i a při použití HDMI-HDMI kabelu a redukce HDMI/USB-C se mi to nepodařilo.
Proto bych se chtěl zeptat, zda stačí obyčejná redukce (např. GoGEN USB-C /...
Zdravím mám HDMI 2.0 a když připojím PC s TV tak TV detekuje že jsou propojené, ale píše bez signálu. Když ten samí kabel propojim s notebookem, tak v TV obraz normálně funguje.
Poslední příspěvek
Ještě mě napadlo, zkus resetovat nastavení TV, a zkontroluj specifikace grafické karty a porovnej s TV a s kabelem. A ještě můžeš v PC vytvořit nový profil a odtud spustit video.
Dodatečně přidáno po 1 minutě 36 vteřinách:
A ještě pokud máš WIN,...