jaky router použit do domu
Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior, HW spec team
jaky router použit do domu
dobry den potřebuji poradit jaky router mam koupit do domuskřinku mam na 2patře a mam dole natahany kabel ktery mi vadi chtel bych koupit router abych mnel wifi v obyvaku na přizemy mam jeden tip ale nevim jestli bude dobry ASUS RT-N12 poradte prosim dekuji
- Orcus
- člen Security týmu
Re: jaky router použit do domu
mozna kdyz to napises jako cech a ne napraseny v jedny vete bez hacku carek a tecetk tak budem schopny pochopit co vlastne chces a poradit ti mimochodem by bylo dobry hodit nam se odkaz na ten model routeru abychom se nej mohli rychle podivat a nemuseli to dohledavat chapes mucq pa a pusu
Láska hřeje, ale uhlí je uhlí.
Log z HJT vkládejte do HJT sekce. Je-li moc dlouhý, rozděl jej do více zpráv.
Pár rad k bezpečnosti PC.
Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto, jaro3 a Diallix
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše fórum.
Log z HJT vkládejte do HJT sekce. Je-li moc dlouhý, rozděl jej do více zpráv.
Pár rad k bezpečnosti PC.
Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto, jaro3 a Diallix
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše fórum.
Potřebuji poradit jaký router si mam koupit do svého domu abych měl dobrý signal wifi krabičku na internet mam na patře ale cely den jsme dole v obýváku a zde je link na ten co mi poradili http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=72057 je to již dobře
A co za "krabičku" už máš? Snad ne tuto 

V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
Dragon internet......
Krabička se jmenuje dragon internet?
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 5 Odpovědi
- 3708 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Riviera kid
-
- 1 Odpovědi