Dobrý den, mám nový router D-link DI-524 nainstaloval jsem ho pomocí originálního cd, ale nefunguje mi obyčejné načítání stránek, když jsem připojenej přez LAN kábl, někdy musím i 10x opakovat načítání, než se mi požadovaná internetová stránka zobrazí. Nevíte někdo v čem je problém, nejde mi to opravit...
Naposledy upravil(a) Ltb dne 17 lis 2011 11:57, celkem upraveno 1 x.
Důvod:Úprava nadpisu
mám výše uvedený router a cca jednou za týden vypadne WIFI připojení k mobilu a TV. Nejde to pak třeba celý den. Zkoušela jsem i přes ethernetový kabel, chvíli šlo a pak zase ne.
Poskytoval ISP je O2, tento router TP Link mám v 1....
Poslední příspěvek
a co tak Asus RT-AX 58U?
Na rovnakej stránke stojí o 300Kč viacej.A čo sa týka parametrov,AX3000 je na tom lepšie.
Zdravím všechny,
rád bych koupil tento router na pokrytí v patrovém domě, kde bude za Vodafouním modemem v bridgi. Absolutně nemůžu sehnat v2. Buď nevědí, nebo mi už 2x přes přímý požadavek přišla v1.
Je lepší hledat dál nebo po upgradech fw lze v...
Zdravím, rád bych si složil PC okolo 20k vše krom windows.
Rád bych Zák. desku AM4, CPU od ryzen a GPU rtx. Není to podmínka ale když budete mít nějakou radu na změnu tak budu jen rád (ale AM5 nechci ani nechci nic z bazaru) rád bych si po prvé...
Zdravím potřeboval bych poradit , mám už složené nové PC a po zapnutí se pomalu načítá win 11 pro (předchozí win 10 pro 12sec ) . ? Mám vše vyplé po startu co by mohlo brzdit start i nastavení napájení . Napadá někoho co by mi pomohlo ? Není třeba...
Poslední příspěvek
Dal jsem požadavek Alze ať vše aktualizují , jestli to udělali je otázka
ALZA
Ventilátory budou osazeny dokoupenými . Firmware SSD nechám updatovat.
Před testy se aktualizují ovladače a nastavuje se maximální stabilní frekvence RAM