caus,nasel bych nekde adresy,kde muzu chytit internet na svem notebooku?Myslim Nemecko,Cesko,jezdim tirakem a sem tam bych se zastavil na benzince,kde bych mel pripojeni.Mirek
Fakt ze odpovedet nelze ... by me zajimalo ... to myslis jako ze si Notas pripojis normalne do telefoni zasuvky : Tak to neznam vubec :-)
Muj tatik ma normalne notas s PCMCIA kartou a v ni normalni SIMku a muze jit na net kde chce ... treba i pri bouracce uprostred dalnice D1 na 156 Km :-)
(za predpokladu ze je signal :-) ) Bohuzel to nejni nejlevnejsi moznost.
Tak že se dá na benzínkách připojit k netu není zas až tak zvláštní... Bych to viděl nesjpíš na nějakej wi-fi hot-spot :. Osobně sem to ještě nezkoušel, takže do toho nějak moc nevidím...
Tak mě napadá že bys mohl možná napsat typ notebooku, jakej máš...
No předpokládám, že myslíš připojení přes WiFi, hodně cestuješ, takže by Ti měl pomoc tento odkaz: http://hotspots.netstumbler.com/ Vybereš si zemi a město a zobrazí Ti to dostupné sítě. Samozřejmě si musíš vybrat nějakou volně přístupnou - pokud tedy nemáš vhodný software, OS nejlépe Linux a nějaké zkušenosti s hackováním WiFi, to je ti pak celkem jedno kde jsi, většinou nějakou síť se slabším zabezpečením vždycky najdeš (myslím samozřejmě v obydlených oblastech)
potřeboval bych poradit s výběrem notebooku kolem 15k. Jediný požadavek co jsem dostal bylo aby na tom šlo rozjet Farming Simulator 2022. Stolní počítač bohužel známý nechce. Je mi jasné, že to za tuto cenu nebude mít s kvalitou moc...
můj minulý notebook odešel do křemíkového nebe, čest jeho památce a plivnutí na plasty v levných noteboocích, dobře mi tak, blblovi. Konečně jsem snad dospěl do věku a moudrosti, kdy vím, že stejně na notebooku nic nehraju a největší jeho...
Ahojte,
Prosimvás, mám notebook který přestal ze dne na den nabíjet. Momentálně je úplně vybitý, když ho připojím k síti tak nenabíjí a nesvítí ani kontrolka nabíjení. Doufám že je jen vadná nabíječka. Notebook je mamky a nechce si zbytečně kupovat...
Poslední příspěvek
Asi se divit budeš.
Nějaký PC servis vyzkouší adaptér a určí závadu. Jak je NB starý?
Už se v tom moc nevyznám tak si od vás nechám poradit. Řeším notebook na hry v ceně cca. 30 000,- Kč. Našel jsem 3 adepty, ale potřeboval bych pomoci vybrat, který z nich by byla lepší volba. Ani netuším, zda by bylo lepší intel nebo amd....