Potřebuju radu, bojim se, aby tohle schema fungovalo. Jestli nahodou nebudou nekde jiny konektory. Temer vubec se v sitich nevyznam, tak se ptam, jestli to bude fungovat
Ze schematu mi vypliva ze JA obsahuje dve sitove karty a bezi na nem proxy. (Nebo je to jinak?)
ROUTER je bezdrat? Obsluhuje ho pocitac JA nebo SOUSED. Ja bych pred pocitac JA dal switch a pokud trvas na wi-fi k notebooku tak AP.
Ahoj, vlastním MAC MINI M4 256GB, chtěl jsem se zeptat ne velikost uložiště, mám obsazeno cca 12GB, ale system ukazuje volných jen cca 99GB a pak ještě ukazuje další svazky 133GB jak mohu navišit volné uložište? Děkuji
Snímek obrazovky 2025-10-01...
Mám téměř 15 let starý počítač který je už hodně pomalý a problematický a proto zvažuji o pořízení něčeho nového. Docela dost se mi líbí mini PC a rád bych poznal jaký máte kdo názor na tyto malé počítače. Mne se ty mini PC líbí hlavně proto, že:...
Poslední příspěvek
meda2016 :
Pokud jde o ten Kaufland tak tam nevím jak to je, protože je tam ten poskytovatel služeb je asi nějaká německá firma a oprávněný zástupce Yanqiu Sun asi nějaký Číňan a nevím jak je to propojené s Kauflandem nebo jak a kde by se řešily...
Ahoj,narazil jsem na jeden problém, k mac mini m4 mam napojene dva monitory, jeden přes HDMI a druhí přes Redukci USB-C na HDMI občas se stane že jeden monitor se na par sekund odpoji a pak zase naskočí je to asi 1-2s je to ten co je napojen na...
Poslední příspěvek
Na to je každá rada drahá. Buď se redukce přehřívá a proto vypíná, nebo prostě není kompatibilní a v tom případě by to chtělo zkusit originální převodník USB-C/HDMI od Apple.