dlouho si lámu hlavu nad tím, proč věci nefungují, tak jak mají. Na internetu je o této problematice docela dost článků, ale všechny v určité chvíli vybočují úplně jinam, než já potřebuji.
Doma máme jeden stolní počítač (PC1) a můj notebook. PC1 je připojen do sítě kabelem k adsl wifi routeru od O2 a můj notebook jede přes wifi. Na PC1 je systém Win XP, na mém noťasu je Win Vista 32bit. K PC1 je přes USB připojena tiskárna HP Deskjet F2400 a já právě tuto tiskárnu potřebuji sdílet i s notebookem. Nastavil jsem si sdílení tiskárny a přiřadil jí i síťový název. Notebook ji v síti nalezl, i když to chvíli trvalo. Každopádně poté jsem zkoušel skrz Word vytisknout zkušební stránku z noťasu (PC1 byl pořád zapnutý), ale Word po chvíli hlásil, že tskárna neodpovídá.
Nevíte někdo čím to je? Je potřeba k tomuto nějaké speciální ovladače ještě kromě těch, co jsem dostal k tiskárně?
tak jsem nastavil v tom stolním pc sdílení ale pořád se nic neděje... je to divné ... zkoušel jsem i vypínat firewall na stolním pc ale problém furt... už nevím co dál :/
PC s W11 Pro nevidím na síti. Nemohu přijít na to jak to udělat. Možná někdo z vás ví jak na to. Za odpověď děkuji předem.
Poslední příspěvek
Když dám průzkumníka v PC W11 a adresář síť tak tam není vidět. Jiný počítač vidím s W10. Když jdu na jiný počíta s w10 tak vidím ten počítač na kterém jsem ale ten počítač s W11 tam není. Potřebuji udělat sinchoronizaci hesel, které mi vznikaji na...
Dobrý den, potřeboval bych prosím radu.Mám tiskárnu HP Laserjet MFP M140W a normálně tiskla, vždy jsem používal připojení přes usb kabel.Ale už je to nějakou dobu, co jsem netisknul a potřeboval jsem něco vytisknout a tiskárna nechce tisknout.Bliká...
Poslední příspěvek
Ahoj,
zkus ji natvrdo vytahnout ze zasuvky, pul minuty pockat a vratit zpatky.
Mel jsem HP 2x pokazdy mi to delalo stejne, po nejaky delsi dobe kdy sem nic netiskl, se hlasila jako offline nebo odmitala tisknout, pomohlo mi vzdycky to ze jsem to...
Zdravím.
Kdysi jsem pomáhal stěhovat jednu známou doktorku a měl jsem tuto tiskárnu vyhodit, jelikož špatně tiskla. Po bocích špinila papír.
Bylo mi ji lito, a tak jsem koupil nový toner a tiskárna byla ok.
Už si nepamatují, jak dlouho jí mám, ale...
Poslední příspěvek
Taky to může způsobovat fixační jednotka neboli pec.
Fólie v peci může být vlivem stáří a opotřebení trochu víc lepící a toner se při zapékání trochu připeče i na ten válec.
Už jsem to na pár strojích viděl.
Zapékací válec má většinou menší průměr...
Ahoj.
Mám dotaz, jelikož jsem nikde nenašel nějakou kloudnou odpověď.
Vlastním chvíli tankový all in one systém od Brotheru, konkrétně typ DCP-T530DW.
Stává se, že sedím u PC a tiskárna i když je úplně vypnutá - je pouze v elektrice, tak z ničeho...
Poslední příspěvek
Inkoustové tiskárny od Brotheru mají funkci autočištění trysek. To je to samovolné zapínání.
Co vím, tak to nikde nejde nastavit.
Mám cca 15 let starého Brothera DCP-195C a díky této funkci stále funkčního :)
Mám tiskárnu HP M433nda. Provozoval jsem ji na usb, ale jelikož mám více počítačů, tak jsem ji neustále přepojoval. Tak jsem chtěl využít toho, že tiskárna umí tisknout i přes lan.
1. Odpojil jsem USB kabel
2. Zapojil jsem tiskárnu do obyčejného...
Poslední příspěvek
Kde delas chybu - v tom, ze kupujes HP zarizeni. Tam nefunguje skoro nic normalne, bud rad, ze ta tiskarna nemusi byt
pripojena na internet aby vubec tiskla (to take existuje).