Napadlo mě zakázat dynamické přidělování IP adres, nebo nastavit adresy přidělování od 192.168.1.10 a budu mít třeba 9 adres volných,ty pak přidělím dle MAC adresy PC, no takto bych to věděl možná teoreticky, ale nevím, jestli je to to pravé.
Pevné přidělení LAN IP adresy na routeru
Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior, HW spec team
Pevné přidělení LAN IP adresy na routeru
Koupil jsem si router ASUS WL 600g a potřeboval bych svému PC přidělit pevnou adresu kvůli Strong DC a podobně přeměrování komunikace DMZ, takto se mi neustále mění jednou je to 192.168.1.5 jednou 1.6 jednou 1.4.
Napadlo mě zakázat dynamické přidělování IP adres, nebo nastavit adresy přidělování od 192.168.1.10 a budu mít třeba 9 adres volných,ty pak přidělím dle MAC adresy PC, no takto bych to věděl možná teoreticky, ale nevím, jestli je to to pravé.
- domitea
- Tvůrce článků
- Kontaktovat uživatele:
Re: Pevné přidělení LAN IP adresy na routeru
Ona je taky možnost rezervace IP podle MAC a stále můžeš jet na dynamické přidělení, jen ti router přidělí vždy stejnou
. Hledej pod DHCP
Nastav si na Pc ip ručně na třeba 192.168.1.15 ať se k tomu DHCP nikdy předem nedostane a máš po starostech
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
No to jsem hledal, ale tu možnost jsem nenašel .No jdu zkoušet vylučovací metodou, alespoň bude legrace 
Jo jo už jsem to tak udělal, nastavil jsem na PC adresu manuálně a dal jsem na routeru poskytovat v rozsahu takovém, aby nedošlo ke kolizi adres.Ale jinak díky. 
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4 Odpovědi
- 21926 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od draxxx