Ahoj, kamarád přišel se zajímavým systémem založeným na Linuxu, je to celkem slušně funkční jmenuje se to IPCop... ale má otázka zní, zda by se to dalo narvat do zařízení jménem D-link DSL-584T ... co myslíte? máte někdo zkušenosti? Povedlo se nám do tohoto modemu narvat OpenWRT...
IPcop usis narvat misto OS do nejakeho PC ktere bude fungovat jako routr :-) na tom D-linku musis nastavit akorat Bridge (preklad) a vsechny parametry mastit pak do PC na kterem bezi IPcop doma to tak mam akorat na preklad pouzivam Zyxel.IPcop je good jak z hlediska monitoringu tak prehlednosti jenom se vnem zorientovat :-) Ale Ipcopa bych pouzil v tom pripade jestli ze mas doma vetsi sit s vice PC snima si IPcop jenom brnka vytizeni na par % kdezto ja mel Zyxela porad na 98% a sekal se me :-) ale ted uz mam klid
ahoj,
o2 nabizi 5g internet na doma - poskytnou ti simku a modem to chapu
potom k mobilnímu tarifu kde mám neomezené data je možnost tzn. O2 connect
kdy ti k tomu tarifu pošlou druhou simku , kterou si šupneš jak oni pišou do...
Poslední příspěvek
S tím máš pravdu, ještě jsem zapomněl. Při aktivaci o2 connect automaticky převádí na nový tarif a nikdo Vám to neřekne. Měl jsem Neo + stříbrný a hned dali Neo stříbrný za víc peněz (ale prý převedou všechny časem). To samé když se aktivuje Oneplay.
mám výše uvedený router a cca jednou za týden vypadne WIFI připojení k mobilu a TV. Nejde to pak třeba celý den. Zkoušela jsem i přes ethernetový kabel, chvíli šlo a pak zase ne.
Poskytoval ISP je O2, tento router TP Link mám v 1....
Poslední příspěvek
a co tak Asus RT-AX 58U?
Na rovnakej stránke stojí o 300Kč viacej.A čo sa týka parametrov,AX3000 je na tom lepšie.
Zdravím všechny,
rád bych koupil tento router na pokrytí v patrovém domě, kde bude za Vodafouním modemem v bridgi. Absolutně nemůžu sehnat v2. Buď nevědí, nebo mi už 2x přes přímý požadavek přišla v1.
Je lepší hledat dál nebo po upgradech fw lze v...
Zdravím, rád bych si složil PC okolo 20k vše krom windows.
Rád bych Zák. desku AM4, CPU od ryzen a GPU rtx. Není to podmínka ale když budete mít nějakou radu na změnu tak budu jen rád (ale AM5 nechci ani nechci nic z bazaru) rád bych si po prvé...
Dobrý den,
spravuji dítěti přístup k telefonu pomocí aplikace Family Link od Google.
Nedaří se mi však připojit takto spravovaný účet dítěte do klienta Outlook.
Na radu Ai jsem povolil přístup třetích stran, aktivoval 2FA, zkoušel místo IMAP použít...
Poslední příspěvek
Jediné řešení, které jsem byl nucen aplikovat spočívalo v odebrání hlídání daného dítěte v aplikaci rodiče.
Následném připojení účtu do Outlook a opětovném nastavenení Family Link pro dané dítě.
Kostrbaté, avšak funkční. Nastavení aplikace trvalo...