Při pokusu o vytočení a připojení k ADSL se neustále objevuje chybová hláška: "Není oznamovací tón". S připojením ADSL mám pár zkušeností. Doma mi to fičí v poho i na dvou compech, ale u kámoše pořád tahle chyba. Navíc na modemu bliká kontrolka ADSL, která by měla zřejmě svítit. Propojení jsem zkontroloval snad 100x. Nevíte, čím to může být? Díky.
To "nevyčkat na ozn. tón" jsem hledal, ale mám dojem, že to je jen u satrých modemů pro vytáčené připojení. U těch ADSL to už myslím není (aspoň jsem to tam nikde nenašel).
Mam ten samej problem - neni oznamovaci ton :-/ a nemuzu nikde najit to, kde to vypnout, protoze v ovladacich panelech, telefony a modemy - se mi ten modem neukaze... Kde najdu podrobny vlastnosti USB modemu, kde bych mohl upravit "vyckat na oznamovaci ton" ?
v krátké době můj další dotaz, ale v tomto si absolutně nevím rady. Rodiče by chtěli modem na simkartu od Vodafonu na chatu, samozřejmě koupili nějaký modem, koukal jsem na vodafone a zrovna tento není ofico podporován (
Pořídili tento...
Poslední příspěvek
Dobře díky, mě šlo jen o to, zda ten internet pojede :-) :thumbup:
Během léta mi budou měnit vedení internetu na optiku. Na dotaz mi bylo řečeno, že na 1GBit připojení bude stačit stávající pronajatý modem TP Link Archer 6 (V2). Technicky tedy problém není, ani nepotřebuji další funkce, ale zařízení má poslední...
Poslední příspěvek
No a já ti doporučím Turris Omnia - trvalé aktualizace, dynamický firewall. SFP modul
Provozuji ho od 2016 a firmware m á stále aktuální :-) !!! Akorát je dražší.