Pic píše:V logu, který jsi uvedl máš 4x nakonfigurováno na stejné adresy a to určitě není OK. Jinak pokud máte WiFi 2,4GHz, tak to může být i rušením na tomto kmitočtu, jiným používaným zařízením, nebo i něčí soukromou síti v blízkém okolí. Zkus pro jistotu projet PC programem Mwav.exe, ale před spuštěním jej aktualizuj a sem případně vlož jen co nalezne za nedostatky - ne celý log. Nejsem odborník na log z HijackThis.
Ta kongiruce vubec nevadi..jsou to neaktivni pripojeni. Rusenim to 100% nebude... uz jsem psal, ze pingy prochazeji na plno, kolem je jen kamosova sit a ta opravdu nerusi. Spise me zajima, jestli to dela tahle sitovka na desce, moznost, ze by to delal switch, popripade router, nebo viry...
dalsi ceho jsem si vsiml, ze kdyz treba pustim counter strike, tak se pohybuju s pingem na servery v nasi siti(spravuju) kolem 10ms. Tim padem tovypada na problem jen pristupem do internetu.
Ahoj, chtěl bych se zeptat, zda jste již přišli na řešení tohoto problému. Mám notebook se síťovkou Marvell Yukon 88E8071a občas se mi také stane, že se mi "odpojí kabel" a připojení vypadne. Nevím co s tím. Děkuji za veškeré rady.
Rocca píše:Ahoj, chtěl bych se zeptat, zda jste již přišli na řešení tohoto problému. Mám notebook se síťovkou Marvell Yukon 88E8071a občas se mi také stane, že se mi "odpojí kabel" a připojení vypadne. Nevím co s tím. Děkuji za veškeré rady.
ja jsem to vyresil novou sitovkou. dal sjem do pc 100mbit ethernet...myslim taky marvell,ale bez problemu slape uz mesic. Mas na ceste gigovy switch? ja ho tam mam a myslim, ze to zlobilo.
Gigovej switch nemám, mám router, kterej přijímá internet, z něj vede kabel do switche, na kterej jsme napojenej (klasickej 10/100 MBit) a pak mam jeste jeden Acces Point, kterej je napojenej taky na ten router, pro bezdratovej net. Bohužel já v noťasu síťovku měnit nemůžu, proto se snažím najít jiné řešení..
Na NTB Lenovo L440 s W10 Pro (22H2) dochází občas k výpadku připojení přes Wi-Fi. Pomůže v síťovém připojení se od sítě odpojit a poté znovu zadat připojení a NTB se opět připojí. Podařilo se mi při ztrátě spojení zadat diagnostiku sítě a na konci...
Poslední příspěvek
Dlužím odpověď, takže: na AX50 jsem zkusil posunout čas získání adresy na 24 hodin dle rady RIKIho, zatím k výpadkům spojení nedochází a NTB zůstává připojen(i když je AX50 v režimu AP). S modemem nic neudělám, ten je v řízení poskytovatele a jiné...
mám výše uvedený router a cca jednou za týden vypadne WIFI připojení k mobilu a TV. Nejde to pak třeba celý den. Zkoušela jsem i přes ethernetový kabel, chvíli šlo a pak zase ne.
Poskytoval ISP je O2, tento router TP Link mám v 1....
Poslední příspěvek
a co tak Asus RT-AX 58U?
Na rovnakej stránke stojí o 300Kč viacej.A čo sa týka parametrov,AX3000 je na tom lepšie.
rekonstruovali jsme byt (mj. jsme natahovali rozvody internetu skrz zdi, dříve nám vedly kabely po zemi podél zdí), zapojil jsem modem do sítě, ale co se nestalo - mám teď výrazně nižší rychlost internetu, než dříve. Platíme za 50Mb/s, takové...
Poslední příspěvek
Zkus připojit PC napčímo volným kabelem přes pokoj do modemu (ne ze zdi) a budeš vedět hned, kde je problém
Posledních několik dnů řeším problém s připojením.
Komunikační programy jako Telegram, WhatsApp nebo Discord fungují, ale Chrome, Edge a TradingView mají problém a nenacitaji se nebo děsně pomalu.