Pokud opravdu potřebuješ poradit, tak bude lepší, když nebudeš lhát. V obou ipconfig je jasně vidět dns 192.168.1.1. Tak netvrď že to tak pořád máš.Nitram3 píše:To mě taky napadlo a před nějakou dobou jsem to udělal a pořád to tak mám. Ale bez výsledku.
Nelze se dostat do správy routeru
Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior, HW spec team
-
Uziv00
Re: Nelze se dostat do správy routeru
Tady je screenshot ze správy routeru. Jasně tam jsou vidět servery DNS 8.8.8.8 a 8.8.4.4. Obviňovat ze lži byste mě opravdu nemusel. Potřebuju vyřešit problém a opravdu nemám zapotřebí někomu lhát.
-
Uziv00
Měl jsi dns nastavit ve vlastnostech síťového připojení - viz. citace. Nikoli v routeru. Důkaz budiž proveden.ITCrowd píše:Zkus změnit DNS v nasatvení síťového připojení na 8.8.8.8 a 8.8.4.4
Nehodlám diskutovat.
V routeru mají být DNS servery poskytovatele připojení.
Omlouvám se, že jsem to nepochopil napoprvé. Nastavení jsem opravil.
Co dál?
(OT: I když jsem to nepochopil napoprvé, nemusel jste mě obviňovat ze lži.)
(OT: I když jsem to nepochopil napoprvé, nemusel jste mě obviňovat ze lži.)
Vyser se na nějaký tabulky a ipconfig atd...V nastavení síťové karty změn dhcp z automatiky na ruční nastavení ip,brány atd... V ip nastav koncové číslo o jednu vejs nez je default ip routeru....brána se nastavi automaticky.vic nepotřebuješ...pak když zadáš default ip routeru tak se do administrace dostaneš.... Až si vše nastavíš tak všechno zase hod na automatiku
Tohle nastavení mám provést během výpadku, nebo jsem to špatně pochopil?
Vypadá to, že to nastavení dhcp serverů pomohlo, výpadky se už dlouho neobjevily. Nevíte, čím to mohlo být?
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek