zdravim, poradil by mi prosim nekdo jak zprovoznit externi disk/flashku pres modem od vodafonu HUAWEI B3000? je tam usb, ale nejspis bude potreba nastavit modem a notas aby ty data byly nekde videt. Mam win10 kdyby to bylo potreba. dik
diky, nakonec jsem to povoleny mel. Udelal jsem si tam i ucet, ale nevim jak zadat ftp (teda snad jsem spravne pochopil, ze se k datum dostanu pres ftp)...
jo a jeste je mozny ze jde pripojit flashku a ne externi disk (2,5´) Kdyz je tam flashka tak vidim primo v nastaveni kolik dat tam je, ale disk videt neni
Pokud máš sambu, pak se dostaneš k datům normálně po síti s windows. Možná tam bude bližší nastavení jako účty a práva. FTP se požívá pro přístup zvenku - podmínka je mít veřejnou IP adresu. Po vnitřní síti ftp funguje taky, ale je to zbytečné. Externí disk pravděpodobně nejede proto, že USB port modemu nestačí s napájením.
Hezký den,dostal jsem mobil od kamarada ale ten si nepamatuje pass.
a potreboval bych se dostat pres google tak asi predpokladam pres FRP ale porad se mi to nejak nedari asi delam neco spatne..
prosim o radu dekuji moc.
Poslední příspěvek
Principialne chces neco, co lze povazovat za trestny cin, pokud je ten telefon kradeny.
Obvykle se to dela tak, ze odblokovani provede za penize servis, ktery bude chtit videt danovy doklad k telefonu.
Během léta mi budou měnit vedení internetu na optiku. Na dotaz mi bylo řečeno, že na 1GBit připojení bude stačit stávající pronajatý modem TP Link Archer 6 (V2). Technicky tedy problém není, ani nepotřebuji další funkce, ale zařízení má poslední...
Poslední příspěvek
No a já ti doporučím Turris Omnia - trvalé aktualizace, dynamický firewall. SFP modul
Provozuji ho od 2016 a firmware m á stále aktuální :-) !!! Akorát je dražší.
v krátké době můj další dotaz, ale v tomto si absolutně nevím rady. Rodiče by chtěli modem na simkartu od Vodafonu na chatu, samozřejmě koupili nějaký modem, koukal jsem na vodafone a zrovna tento není ofico podporován (
Pořídili tento...
Poslední příspěvek
Dobře díky, mě šlo jen o to, zda ten internet pojede :-) :thumbup:
Dobrý večer, sestra začala školení na pozicí home Office . chtěla by si nastudovat materiály pro výkon pozice ale to není umožněno protože je zapnutý Bitlocker. Údajně se ty data dají získat.
Klasická klávesová zkratka ctrl + c a ctrl + v nejde.
Poslední příspěvek
CTRL+C a CTRL+V brani zkopirovani dat, ale nemuze branit v jejich nastudovani.
To je naprosto bezna ochrana textu na webu, nefunguji klavesove zkratky, nejde text oznacit mysi, nejde udelat screenshot atd.
Dobrý den. Prodávám svůj 16tb USB disk, takže se chci zbavit své historie na něm. Je jasné, že kliknutím na smazat a vysypáním koše nejsou soubory permanentně smazané. Vzhledem k velikosti disku ho patrně prodám někomu technicky zdatnému, kdo by...
Poslední příspěvek
třeba tady je placený program na 1 rok grátis i s klíčem.
asi v 3/4 stránky klikni na záložku prozradí (Giveaway), počkej 50 vteřin a máš to. Nainstaluj a vlož klíč.
nebo tady, tam je klíč vypsán hned.