Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
myslím že ssd na běhu systému nebude poznat spíž bych volil rychlej diska na data buď ssd ale ty sou drahý tak asi raptora nebo velociraptora a ty narvat doo nějaký boxu aby nebyli tak hlučný
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.
Tady o to nejde(do určité míry)! Kdyby CAVIARa prodavali v 20GB verzi, kupuju 20 a ne 80. Potřebuju rychlej disk POUZE a JEN pro OS. Jestli SSD bude mít větší rychlost a bude o trochu dražší-beru SSD.
já si myslím že nějak moc výrazně to poznáš na chodu os kdyby si ho měl na data tak to budou fofry
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.