Čau,
mám PC starý něco kolem 10let možná víc a chtěl bych to upgradovat asi co nejlevněji co to půjde, takže bych koupil nový hw použitý.
Stačí mi počítač jen na lolko a csko, takže nic extra nepotřebuju. Mohu vás poprosit co nejlépe koupit, tak do cca 6-7k.
Zdroj: ss-500et active pfc f3 500w a zbytek hw v příloze.
Díky za rady.
Jako dá se tam dát silnější grafika, ale ten procesor to bude dost brzdit. I ten zdroj by chtěl po letech vyměnit.
Takhle nějak by mohlo vypadat smysluplné minimum: https://www.czc.cz/264414,370424,278169 ... 23100/kody
Tohle je na kompletní výměnu všeho. A pokud na to nemáš fakt rozpočet, tak se zkus někde na bazaru podívat třeba na nějakou i7 4770, dalších 8GB ram (ale muselo by to být fakt za pár korun) a nějakou GTX 1060 nebo GTX 1660.
Na CSko a LoLko to stačit bude
Zdravím, poslední rok jsem věrný uživatel MACOS a dokud neměl vyjít nový BF 6, tak jsem Widle nechtěl vidět. Nic méně BF comming soon a já vedle stolu mám zaprášený starej PC.
CPU: AMD Ryzen 5 3600
RAM: 16GB DDR4
Deska - nevím, nějakej ASUS Primě...
Poslední příspěvek
3200 už je formálně vzato OC. A jestli jsou ty stávající paměti pět let staré, tak už ani nemusí být k mání. Stabilita může být loterie, u AM4 ostatně leckdy nastávaly problémy i u dvou kusů, pokud byl paměťový řadič choulostivější .
Summary
Operating System
Windows 10 Home 64-bit
CPU
Intel Pentium E5200 @ 2.50GHz 48 °C
Wolfdale 45nm Technology
RAM
8,00GB Dual-Channel DDR2 @ 333MHz (5-5-5-15)
Motherboard
ASUSTeK Computer INC. P5Q SE...
Poslední příspěvek
Lojzo, stávající PC hoď do elektroodpadu, s tím pc nic neudělá ani svěcená voda.
I počítač z dnešní doby, za kterej dáš 20.000Kč bude násobně výkonnější ten to co máš.
Mám aktuálně dvě sestavy. Kvůli konci seznamům na CZ zkusím popstat takto dle obrázku.
image.png
PC jsou na hry. Sestava 2014 ale ztratila dech. Na POE 2 se drží na 30fps, ale loading trvají minuty.
Hlavně procesor už nestíhá.
Sestava 2019, tam už...
Poslední příspěvek
D.O.C.P prfil byl vypnutý. Asi se to vyplo, když jsem před pár lety přidával 2x 8GM ram navíc.
Špatně jsem se asi vyjádřil. Většinu času jsem na PC 2019, ale PC 2014 je u rodičů. Takže přehození a úprava PC je nezbytná ve větčím rozsahu, než jen...
Zdravím všechny, rozhodl jsem se po letech investovat do upgradu svého stroje složeného v roce 2018, přičemž můj rozpočet se pohybuje okolo částky 10 tisíc. Specifikace jsou následující:
MB: MSI B450-A PRO
GPU: NVIDIA GeForce GTX 1070 Ti
CPU: AMD...
Poslední příspěvek
Přehodnocením priorit jsem došel k tomu, že PC by stále zasloužilo upgrade, ale směrem k pohodlnější práci na něm s minimálním důrazem na hry, na které stejně není již tolik času. Tudíž bych se pro tuto chvíli vydal cestou upgradu pouze RAM a SSD....