Herní pc do 50k, bez OS a monitoru

Nechte si poradit s výběrem jednotlivých komponent, s návrhem PC sestavy či s koupí notebooku

Moderátoři: Marfy, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

Odpovědět
Italongue
nováček

Herní pc do 50k, bez OS a monitoru

Příspěvek od Italongue »

Zdravím,
prosil bych o radu s výběrem PC sestavy do 50k. OS mám a monitor mám tenhle https://www.czc.cz/alienware-aw2518hf-l ... 48/produkt
Pc bude spíše na hraní, ale i k práci. Jelikož se mi rozpadne všechno na co šáhnu, tak jestli by byla možnost vybrat komponenty z CZC kde to i následně sestaví...
Poslední skromný požadavek a to aby byla sestava tichoučká, protože nechci ho ráno zapnout a vzbudit polovinu baráku.
Předem děkuji. :-)
Italongue
nováček

Re: Herní pc do 50k, bez OS a monitoru

Příspěvek od Italongue »

To vypadá dobře, ale ještě tam je rezerva 5k. Dalo by se tam ještě něco vylepšit nebo už by to bylo k ničemu? Díky
negror
Level 3
Level 3

Příspěvek od negror »

Vzhledem k rozlišení 1920x1080, tak i tohle je zbytečně výkonné. Vem pět tisíc, přidej k tomu ještě pár kaček a v lednu si pořiď 1440p monitor. Pokud bys to třeba chtěl udělat stejně a jít do vyššího rozlišení, může dávat smysl povýšit GK na 6800, ale nejsem si jistý, že ten cenový rozdíl za to stojí.
Italongue
nováček

Příspěvek od Italongue »

Jsem s tímto monitorem spokojený, takže by jsem asi neměnil a poslední skromný dotaz. Ta základní deska má aktualizovaný bios? Nejsem opravdu technický typ, takže by jsem chtěl jenom nainstalovat widle a frčet. Pokud ano, tak tím pádem to je ode mě vše a chtěl by jsem moc poděkovat za návrh sestavy.
šulda
Level 4.5
Level 4.5

Příspěvek od šulda »

A budeš spokojen s tím že ti v PC bude viset x tisíc který nijak nevyužijes?
Člověk se pořád učí.
Italongue
nováček

Příspěvek od Italongue »

Tam můj dotaz úplně nesměroval, ale pokud uvidím ten nevyužitý potencionál, tak přikoupím i monitor... Mě spíš zajímala ta deska jestli nebude třeba aktualizovat bios vzhledem k nové generaci procesoru?
negror
Level 3
Level 3

Příspěvek od negror »

Bude. Ale rozdíl v ceně fakt nestojí za to, abys nemohl kouknout na youtube a postupovat podle návodu. Není to vůbec nic těžkého.
Odpovědět
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na „Rady s výběrem hw a sestavením PC“