Ahoj ,
klasicky se ptám na pc
Jen pc, bez monitoru, win a periferií.
Podpora hry Sims 4, BeamNg Drive.
Není nutné na maximální detaily, jen na fullHD.
Nejlépe nové, ne repas. Kdyby to šlo.
Děkuji
O.
Rád se přiučím od zkušenějších... A učený z nebe nespadl
Pro BeamNG je potřeba dostatek RAM (pokud tedy chce i nějaké alternativní mapy), 16GB je minimum pokud nepoběží nic na pozadí. Asi ideální je ta kombinace i3 + bazarová GTX1060 nebo něco podobného co má aspoň 4GB VRAM.
i5-3350P/P8B75-M LX/Kingston DDR3 8GB/GV-N960IXOC/SS-500ET/Seagate VS35.6/Transcend SSD370-128GB/Samsung BX2250 + Dell 1909W
ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD „Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)
rád bych poprosil o návrh pro NTB do 18 000 Kč s Win 11 na školní práci, hraní nenáročných her, sledování youtube, filmu přes HDMI na TV a aby byl schopný fungovat alespoň 6 let.
Nebude v provozu 12h denně, ale nechci žádný Intel Celeron...
Poslední příspěvek
Celkově baterie u notebooků, které nejsou stavěny na ARM technologii, tak žerou. I vysoce prémiové.
Natož s 16 displejem.
Zdravím,
mám připojené dva monitory a jako hlavní mám oled 240hz 4k a jako vedlejsi bud 4k tv 60hz nebo fullhd 60hz monitor. deje se mi ze na vedlejsi obrazovce mi videa a filmy jedou tak na 15 fps... A je jedno zda je to display port nebo hdmi....
dneska mi po deseti letech odešel Monitor a chtěl bych Vás požádat o doporučení na monior 27-32 palců do cca 5000,- Kč pokud možno v energetické třídě D a lepší.
děkuji,
Poslední příspěvek
ano a proto si lepší připlatím a kupuji MSI - už to je vybrané - jen musím vyčkat cca měsíc
Zdravím, prosím o radu s výběrem nového PC monitoru. V eshopech je jich tolik, že se v těch parametrech, které jsou nějak podstatné nedokážu správně zorientovat.
Velikost 24-27 palců, monitor pouze na lehkou kancelářskou práci, internet,youtube a...
Poslední příspěvek
Sám jsem kdysi měl na podobné TV napojenej počítač a bylo to velký utrpení. Pálilo to oči a odezva neskutečná.