Macbook s android telefonem ?

Nechte si poradit s výběrem jednotlivých komponent, s návrhem PC sestavy či s koupí notebooku

Moderátoři: Marfy, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

Odpovědět
Darks
Level 1
Level 1

Macbook s android telefonem ?

Příspěvek od Darks »

Dobrý den ,
Právě jsem nastoupil na vysokou a velmi rychle jsem zjistil že notebook by mi usnadnil dost práci problém je že můj už patří do muzea a kdybych ho na přednášce zapnul budou si všichni myslet že je venku hurikán :lol: :lol: Takže se koukám po novém do 30 tisíc . I když vím že to možná není nejsilnější notebook tak se mi Macbook celkem zamlouvá :D částečně jde i o image ... Ale problém je že mám Samsung S7 edge takže je celkem problém s propojením těchto zařízení že ? Osobně za celou dobu co tento mobil mám jsem všechny soubory do něj bral přes google disk takže jsem jej do pc ani 1 nezapojil , ale co myslíte vy má to cenu brát ?
iMichal
Level 1
Level 1

Re: Macbook s android telefonem ?

Příspěvek od iMichal »

Určitě, sice nemám zkušenosti s Android telefony (v životě jsem ho neměl) tak Macbook je na vysokou jeden z nejlepších kamarádů. Měl jsem starý z roku 2008 a ani jednou se mi nesekl a vyl svižný... Macbook se hodí na Office, programování, internet (Air). Když už chceš náročnější aplikace jako jsou hry nebo Photoshop atd. bral bych spíše Pro verzi. Ale jak řikáš máš jen 30 tisíc. Za to se dá pořídit i bazarovej Macbook Pro s i7 a z roku 2013...

Sent from my iPhone using Tapatalk
Ryzen 7 5700x, NZXT Kraken X63, ASUS Prime X570, 32GB RAM, RTX 3080 10G, Kingston KC3000 1TB, Corsair 4000D, Seasonic 850W Gold
Apple iPhone 14 Pro 512GB
Odpovědět
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Macbook Pro 2015
    od mtc » » v Vše ostatní (hw)
    3 Odpovědi
    12697 Zobrazení
    Poslední příspěvek od WinDroid
  • Ověření MacBook Air