- 40% C# - 40% Hry WoW, Skyrim (MMO/RTS) v budoucnu Battlefield 1 - 20% Zoner Photostudio 18, Sony Vegas 13 Pro
Monitor: Samsung U32D970Q 3840 x 2160px (hraní v 1080p)
Základní požadavky výběru:
1. Stabilita a spolehlivost 2. Kompletní podpora čipu TPM na úrovni biosu i v ovladačích 3. Podpora Microsoft eDrive IEEE-1667 Opal2 4. Podpora dlouhých hesel s certifikovanými disky FIPS-197 AES-256 5. Konstantně výkonné SSD s kapacitou 1TB s vyšším poměrem zápisu (paralelní I/O) 6. Spolehlivé 2TB disky v režimu zrcadlení s okamžitým rebuildem pole (spare disk) 7. 1GbE čip Intel, Thunderbolt 3, USB 3.1-C, USB 3.0, HDMI (napojene na výstup Display Portu), Display Port 8. Blue Ray vypalovačka 50 - 100GB M-Disc 9. Dlouhodobá životnost (5let) základních komponent
- Windows 10 Pro 64bit (součást faktury) - Cooler Master Master Case 5 s Top Cover - Cooler Master V650 - LG Blue-Ray Writter BH16NS38 (MDisc kompatibilní) - Western Digital Se 2TB (režim raid1 s hot-spare diskem) - Samsung 850 Pro 1TB - Gigabyte Z170X-UD5 TH revize 1.0 - Gigabyte GC-TPM 2.0 Infineon SLB9665 FW 5.51 - Gigabyte GeForce GTX1070 G1 Gaming - Intel Core i7-6700k - Kingston HyperX Fury Black 2x16GB 2133MHz DDR4 - Arctic i32 - Arctic F14 PWM PST
Sestava je +/- v pořádku, case může být o designu, to chápu...ale já bych doporučila Fractal XL R2. Je kvalitnější (odhlučnění). U zdroje zauvažuj nad RMx, má desetiletou záruku. SSD osobně asi radši KC400, ale ani 850 Pro není vůbec špatné.
Ahojte,
ráda bych vyměnila svou sestavu z r. 2019 - i když pořád dobře slouží.. :)
Práce SketchUp - docela velké komplexní modely interiéru a exteriéru, render aktuálně V-Ray (akt. procesor AMD Ryzen 7 3700X), v budoucnu třeba 3DsMax/Lumion. Občas...
obracím se na vás s žádostí o pomoc s výběrem nové sestavy. Moje staré PC z roku 2020 mi teď po výměně zdroje běželo den a pak úplně přestalo reagovat. Ve skříni byl navíc kondenzát z elektronické cigarety, takže si nejsem jistý, jestli má...
:thumbup: Oficiální úprava Windows 11 do podoby Windows 7
(příspěvek vytvořen s pomocí webu Microsoft AI)
Postup přizpůsobení Windows 11
do podoby klasických Windows:
:thumbup: Windows 7 / neoficiální verze - Windows 7 ve verzi 2025 (xxxxxxxxxxxx.xxx) :thumbup:
:thumbdown: !NENABÁDÁM k používání nelegálních Windows jen k info. a k eduk. účelům! :thumbdown:
Chci jen altruisticky pomoc a NE porušovat pravidla...
Poslední příspěvek
Pravidla fóra: 2e
příspěvek nesmí být vkládán za účelem zviditelnění autora nebo jiných osob nebo pouze za účelem zvyšování počtu příspěvků .
Až tu někdo otázku W7položí, pomáhej.
Chytrý počká, až se ho zeptají. (Víš, jak poučka pokŕačuje?)
Potrebujem 100% overeny Windows Key na svoj PC.
Windows 11 Klasika na gaming. Netreba mi Office.
Poslední příspěvek
Já jsem nejprve dal prodejci dotaz, zda mohu zaktivovat tímto klíčem pro Win11 starší Win10 Pro. Odpověděl mi, že ano, a jestli chci, pošle mi hned klíč na vyzkoušení s tím, že mu pak zaplatím později. Odepsal jsem, že souhlasím. Během pár minut...