můžete mi dát tip na nějaký levnější notebook, který bude v pohodě stačit nenáročnému uživateli? Notebook je pro otce, chce akorát brouzdat po Internetu, počíst nějaké maily, občas něco stáhnout... nic extra, žádné náročné programy. Starý notebook má osm let, nikdo se o něj moc nestaral a jen otevření prohlížeče je na minutu, tak chce nový. Už zjistil, že pročistit to stlačeným vzduchem nebude stačit
Ptala jsem se na cenový strop a taťkova odpověď byla, že samozřejmě nevím. Před půl rokem chtěl, ať mu najdu notebook za tři tisíce tak tentokrát byl rozumný, že ať mu prostě něco pošlu a on uvidí. Finance by problém být neměly, ale vyhazovat jen tak peníze vzhledem ke svým nárokům nechce.
Já bych bral aspoň ten s tou i3, pokud by chtěl levnější, tak pak repas.
i5-3350P/P8B75-M LX/Kingston DDR3 8GB/GV-N960IXOC/SS-500ET/Seagate VS35.6/Transcend SSD370-128GB/Samsung BX2250 + Dell 1909W
ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD „Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)
Ten Asus je v pohodě co sis vybrala. Možná bych vzal tento s FHD displejem. Předpokládám, že na tom taťka nebude hrát a postačí mu integrovaná grafika.
můj minulý notebook odešel do křemíkového nebe, čest jeho památce a plivnutí na plasty v levných noteboocích, dobře mi tak, blblovi. Konečně jsem snad dospěl do věku a moudrosti, kdy vím, že stejně na notebooku nic nehraju a největší jeho...
potřeboval bych poradit s výběrem notebooku kolem 15k. Jediný požadavek co jsem dostal bylo aby na tom šlo rozjet Farming Simulator 2022. Stolní počítač bohužel známý nechce. Je mi jasné, že to za tuto cenu nebude mít s kvalitou moc...
Zdravím, přítelkyni po 6 letech odešel noťas, tak je čas na nový a vzhledem k tomu, že už o tom nic moc nevím, tak bych potřeboval poradit.
Především na studentské věci, čili office appky a sledování seriálů. Velikostně by asi bylo nejlepší okolo...
Poslední příspěvek
Mně tyhle dotazy připadají s prominutím nějak hloupé. Ty nemáš na Alze máš nějaký předvýběr ?
Pokud dáš na Alze filtr ceny a úhlopříčky vyjde ti jednoduše Lenovo IdeaPad Slim 5 15IRH9 Cloud Grey celokovový (záruka na 3 roky po registraci). Výdrž...
Jdu si zde opět pro radu od zkušenějších. Rád bych si koupil notebook, který bude sloužit i na hraní her (kromě kancelářské práce). Rád bych se pohyboval kolem 40 tis . Netrvám na numerické klávesnici, ale nechtěl menší monitor jak 15 palců....
Poslední příspěvek
Kovova konstrukce bohuzel neni odolnejsi, pouze lepe vypada. Kov na rozdil od plastu neni pruzny
a poskozeni je trvale. Jakakoliv promacklina na kovu zustane, na plastu vetsinou neni viditelna.
Je řešením použití 100 procent uhlíkových vláken jako...