Výběr sluchátek do 1500 Kč
Moderátoři: Marfy, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team
Výběr sluchátek do 1500 Kč
Zdravim, potreboval bych pomoc s vyberem novych sluchatek. Ohledne veci okolo kvality u sluchatek/repraku jsem uplny amater, tak proto pisu sem.
Nejsem rozhodnuty jestli budu kupovat dratove nebo bezdratove, ale vic se priklanim k bezdratovym (posledni rok jsem mel bezdratove a celkem jsem si na to zvykl).
Dale se chci zeptat, zda-li ma nejaky smysl prostorovy zvuk u filmu/her (narp. u CS:GO), i kdyz je jen virtualni?
Hudbu posloucham skoro porad, pokud se nedivam na film nebo nehraju nejakou hru, kde jsou zvuky dulezite.
Chvili jsem si cetl recenze a tady jsou moje navrhy (poradi podle kvality, jak jsem usoudil):
Bezdratove:
1) Creative Tactic 3D Rage Wireless V2 - vypadaji kvalitne a maji i prostorovy zvuk, ale cenna docela velka (1800)
2) Plantronics Gamecom 818 - vypadaji dobre, ale nemaji prostorovy zvuk, cena trosku vetsi (1500-1700)
Dratove:
1) A4tech Bloody G501 - vypadaji kvalitne a maji prostorovy zvuk + dobry software, cenna dobra (1100)
2) Razer Kraken USB - Nemam nazor, nekde se doctu, jak jsou razer sluchatka nejlepsi a nekde, jak jsou blbe a predrazene (1300)
3) Genius GX Gaming CAVIMANUS HS-G700V - kvalita nic moc? prostorovy zvuk maji + horsi software, cenna normalni (1200)
Klidne navrhnete neco, za kazdy nazor budu rad. Cenna nejlepe do 1500, maximalne 1800 Kč.
Predem dekuji za pomoc.
Nejsem rozhodnuty jestli budu kupovat dratove nebo bezdratove, ale vic se priklanim k bezdratovym (posledni rok jsem mel bezdratove a celkem jsem si na to zvykl).
Dale se chci zeptat, zda-li ma nejaky smysl prostorovy zvuk u filmu/her (narp. u CS:GO), i kdyz je jen virtualni?
Hudbu posloucham skoro porad, pokud se nedivam na film nebo nehraju nejakou hru, kde jsou zvuky dulezite.
Chvili jsem si cetl recenze a tady jsou moje navrhy (poradi podle kvality, jak jsem usoudil):
Bezdratove:
1) Creative Tactic 3D Rage Wireless V2 - vypadaji kvalitne a maji i prostorovy zvuk, ale cenna docela velka (1800)
2) Plantronics Gamecom 818 - vypadaji dobre, ale nemaji prostorovy zvuk, cena trosku vetsi (1500-1700)
Dratove:
1) A4tech Bloody G501 - vypadaji kvalitne a maji prostorovy zvuk + dobry software, cenna dobra (1100)
2) Razer Kraken USB - Nemam nazor, nekde se doctu, jak jsou razer sluchatka nejlepsi a nekde, jak jsou blbe a predrazene (1300)
3) Genius GX Gaming CAVIMANUS HS-G700V - kvalita nic moc? prostorovy zvuk maji + horsi software, cenna normalni (1200)
Klidne navrhnete neco, za kazdy nazor budu rad. Cenna nejlepe do 1500, maximalne 1800 Kč.
Predem dekuji za pomoc.
- satik
- Level 6

- Kontaktovat uživatele:
Re: Výběr sluchátek
"prostorovy" zvuk u sluchatek je jen vabnicka, vyhnul bych se jim.
Z tech "hernich" ve tve cenove kategorii (do 2 000Kč) jsou celkem solidni HyperX Cloud (ta první verze), vychazejici z Takstar pro 80, ostatni jsou vetsinou nic moc, ale treba nekdo poradi lip, tohle neni uplne moje parketa.
Z tech "hernich" ve tve cenove kategorii (do 2 000Kč) jsou celkem solidni HyperX Cloud (ta první verze), vychazejici z Takstar pro 80, ostatni jsou vetsinou nic moc, ale treba nekdo poradi lip, tohle neni uplne moje parketa.
PC: MSI RTX 4090 Suprim X, AMD Ryzen 9 7950x3D, ASUS Crosshair HERO X6670E, 64GB RAM@6000CL30, Fractal Define Torrent, Seasonic PRIME TX 1600W, SSD Seagate Firecuda 530 M2 2TB +
4TB + 4TB SATA Micron 5200 ECO
Periferie: Samsung Odyssey G9 Neo + 2x AOC AG271QG, Razer Deathadder, Ducky Shine7, Steelseries QcK+, Beyerdynamic MMX300, Valve Index
4TB + 4TB SATA Micron 5200 ECO
Periferie: Samsung Odyssey G9 Neo + 2x AOC AG271QG, Razer Deathadder, Ducky Shine7, Steelseries QcK+, Beyerdynamic MMX300, Valve Index
Re: Výběr sluchátek do 1500 Kč
Odpad, odpad, odpad a zase...
Vem SuperLxu a máš 2x lepší zvuk za polovinu ceny. Pokud ti jde teda o kvalitu zvuku a né o lebky.
K čemu je potřeba SW ke sluchátkům?
Vem SuperLxu a máš 2x lepší zvuk za polovinu ceny. Pokud ti jde teda o kvalitu zvuku a né o lebky.
K čemu je potřeba SW ke sluchátkům?
- Michael850
- Elite Level 11.5

7.1 zvuk je stejný marketingový tah jako cedulka HERNÍ u sluchátek. Těmto hračkám, které připomínají spíš pouťovou atrakci, bych se vyhl, protože ty nemají s kvalitním zvukem nic společného, natož pak s 7.1. A kde bezdrátové sluchátka končí, tam většinou staré dobré "dráty" začínají, protože nemusí komunikovat přes Bluetooth nebo jinou technologii. Zmíněné HyperX Cloud patří mezi těmy "hernímy sluchátky" k těm lepším, pak jsou ještě dobré Siberie. Pokud ti ale nejde o ten vzhled, který je na můj vkus otřesný, ale někomu se to třeba líbí, tak investicí třeba do Samsonů 850 určitě uděláš lépe.
Ryzen 7 2700 + Freezer 34/X370 C6H/RM650x/RX 5700 Gaming X 8GB GDDR6/Vengeance LPX 2x8GB 3000MHz/Gammix XPG S11 Pro 512GB/Define S + 4x F14 Silent
-
DarthDominus
- nováček
Rozhodně nejsem nějaký expert přes audia, ale rád si dopřeji dobrou kvalitu zvuku - a k tomu využívám tato sluchátka: Sony MDR-V55
https://www.alza.cz/sony-mdr-v55-cervena-d370627.htm?kampan=adpla_produkty_dratova&gclid=CjwKEAiArdG1BRCLvs_q-IObwxMSJACXbLtzq9_MoaQaD9oasHjrYehxvu8XxoYJweaILLpVMRoOxhoCVCrw_wcB
Sice nejsou bezdrátová (což je dle mě při poslechu doma stejně kravina - ono by se mi totiž určitě nejednou stalo, že bych chtěl poslouchat hudbu a měl vybitá sluchátka...
) ale kvalita těhle sluchátek je dle mě super. (Specifikace také ujdou)
Osobně jsem dal na recenze na youtube a neudělal jsem rozhodně špatně. Už je mám téměř 1,5 roku a jsou fakt dobré. Za cenu okolo 1 400 Kč, kolik stojí dnes, mají jen malou konkurenci, jestli tedy vůbec nějakou.
Pro srovnání: Když jsem si vybíral sluchátka, tak jsem zkoušel i nějaké Beats, které mi byly doporučeny (ty levnější (Solo)- kolem 5 000) a abych řekl pravdu, tak jsem neslyšel prakticky žádný rozdíl...
https://www.alza.cz/sony-mdr-v55-cervena-d370627.htm?kampan=adpla_produkty_dratova&gclid=CjwKEAiArdG1BRCLvs_q-IObwxMSJACXbLtzq9_MoaQaD9oasHjrYehxvu8XxoYJweaILLpVMRoOxhoCVCrw_wcB
Sice nejsou bezdrátová (což je dle mě při poslechu doma stejně kravina - ono by se mi totiž určitě nejednou stalo, že bych chtěl poslouchat hudbu a měl vybitá sluchátka...
) ale kvalita těhle sluchátek je dle mě super. (Specifikace také ujdou) Osobně jsem dal na recenze na youtube a neudělal jsem rozhodně špatně. Už je mám téměř 1,5 roku a jsou fakt dobré. Za cenu okolo 1 400 Kč, kolik stojí dnes, mají jen malou konkurenci, jestli tedy vůbec nějakou.
Pro srovnání: Když jsem si vybíral sluchátka, tak jsem zkoušel i nějaké Beats, které mi byly doporučeny (ty levnější (Solo)- kolem 5 000) a abych řekl pravdu, tak jsem neslyšel prakticky žádný rozdíl...
Za mě 100% superlux-hd681-evo nejlepší sluchátka s poměrem cena/výkon co jsem kdy zažil.
Z headsetů HyperX Cloudy
ze sluchátek bez mikrofonu bych bral třeba Audiotechniky ATH-T500
každopádně u obou variant se musí docela dost připlatit..
ze sluchátek bez mikrofonu bych bral třeba Audiotechniky ATH-T500
každopádně u obou variant se musí docela dost připlatit..
Měl jsem Creative Tactic 3D Rage Wireless. Zvuk parádní, mikrofon průměr, trošku těžší na delší nošení,baterka 16-20 hodin výdrž.
Záleží, jestli ještě headset, nebo jen sluchátka.
Záleží, jestli ještě headset, nebo jen sluchátka.
A měl jsi i sluchátka typu ATH-T500 pro porovnání?
- Michael850
- Elite Level 11.5

Jasně, že neměl. Kdyby měl něco jiného a pořádného, co trochu hraje, tak nemůže u těchto říct: "Zvuk parádní"
. T500 jsou nejlepší ve své kategorii, ale už mizí z trhu.
Ryzen 7 2700 + Freezer 34/X370 C6H/RM650x/RX 5700 Gaming X 8GB GDDR6/Vengeance LPX 2x8GB 3000MHz/Gammix XPG S11 Pro 512GB/Define S + 4x F14 Silent
ATH-T500 jsou cenově trošku jinde :)
A navíc spíš podle výberu má zájem o headset.
A navíc spíš podle výberu má zájem o headset.
Ty jo, ale SuperLuxy ne :)
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek