Můžete mi někdo poradit jak dobrá nebo špatná je tato deska?
MB ASUS P5N-E SLI / nForce 650i / SATA2 / PCI-E / 775 / 1333
S procesorem E6600 -hlavní použití na střih videa a úpravu digifotografií
Myslim že jsem nepochopil uplně všechno,moc se v tom neorientuji. ještě otázku- dá se nějak zjistit jestli deska dokáže regulovat otáčky chlazení procesoru?
Díky za odpovědi. jak říkám, moc se v tom neorientuji, právě u popisu větráku který mám objednaný bylo napsáno že to musí deska podporovat/regulaci/ale u desek to nikde neuvádějí.díky
ok, díky. necham se překvapit,objednal jsem PC u Mironetu 2.7. uvidim jak jim to bude trvat dlouho než ho dodají.Z objednávky online jsem zjistil že mají všechno skladem ,ale někde v diskuzi psali že to nic neznamená,a jsou jako hlemýždi.ještě jednou díky
COLORS-IT ATRIX - 9001 C-4 500W 1 824.00 Kč
Na toto forum jsem narazil až když byla objednávka na cestě,to říkam jako omluvu,jinak je mi celkem jasný jaké bude hodnocení bedny a zdroje.Tvoje doporučené sestavy mam přečtené i poznámky ke skříním.Jen doufám že si nebudu muset časem říct,že za blbost se platí...
Zdravím, v pondělí sem přidával RAM, 2x16GB stejné moduly co uz sem měl, při instalaci sem první RAM zacvaknul s vypnutým PC ale bez vypnutého zdroje a s kabelem zdroje v zásuvce. Po instalaci a zapnutí PC se rozsvítila červená a oranžová dioda na...
Poslední příspěvek
Základ je uvést kompletní sestavu. Přidávání RAM je vždy riziko. Jistější jsou dva kompatibilní moduly, v tomto případě 2x32GB, pokud je to tedy potřeba.
Měl bych prosbu. Doposud jsem měl sestavu postavenou na Intel, konkrétně na staré 9900ks a chtěl bych si sestavit něco nového. Chci něco na hry i na práci a asi nejvíc by se mi líbil Ryzen 9900x. Jediné nad čím tápu je deska a paměti....
Poslední příspěvek
Aha, tak ze to jde takto pres flashku, tak to je v tom pripade skvele řešení. Diky moc :thumbup:
9800X3D bych asi volik kdyby slo ciste o herní stroj. Pro me je priorita pracovni nez herni vykon tak ze ta 9900X bude lepsi volba.
Dnes jsem zapl PC a nefungoval mi obraz, ani se nerozsívtila klávesnice, myš .. nic.
Ventilátory bežely, tak jsem postupně začal. Vyndal jsem GPU a poté RAM. Výsledek je stále stejný, ventilátory běží, ale nerozsvítí se...
Poslední příspěvek
Po vložení disku LED dioda zhasla a dostal jsem se normálně do PC s tím, že při spuštění mě to upozornovalo na to, že mám špatně vložené RAM pamětí ve slotu 1 a 3 a že mají být ve 2 a 4. ALe jinak PC normálně běží. Takže já tám zkusím dát zpět i GPU?
touto cestou se chci optat jakou desku by jste volili k procesoru AMD 7 9800X3D.
Počítač bude sloužit na hraní her a rozpočet bude 70 000,- Kč cca
Bude stačit deska
A nebo už tam dát lepší a nebo
Děkuji za rady
Poslední příspěvek
Já mám Strix B650E-E Gaming k Ryzenu 7 a musím říci, že post i boot je ultrarychlý, ne to co se popisuje jako dvouminutové čekání na post apod :-)
Díky za info