Díkec.Názory na chladící podložku + doporučení ke koupi
Moderátoři: Marfy, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team
Názory na chladící podložku + doporučení ke koupi
Ahoj kolegové, jaký máte názor na chladící podložky? Vyplatí se to? Pokud ano jakou doporučíte?
Díkec.
Díkec.- Spartak1991
- Master Level 8.5

Re: Názory na chladící podložku + doporučení ke koupi
Zdravím,
pokavaď dosahuje tvůj ntb velkých teplot tak určitě, jinak bych to ale neřešil...
Jaké má tvůj ntb teploty? Jakou cenu sis tak představoval?
Zatím..
pokavaď dosahuje tvůj ntb velkých teplot tak určitě, jinak bych to ale neřešil...
Jaké má tvůj ntb teploty? Jakou cenu sis tak představoval?
Zatím..
IT (Zaměření SW a HW)
PC: Case:Fractal Design Define R5, MB:MSI B470 Gaming Plus, CPU:Ryzen 5 2600+Fera 3, GPU:MSI GTX1060 6GB, RAM:Kingston 2x8GB 3200MHz, SSD:Crucial 1TB (1x500GB, 2x250GB), PSU:Corsair RM750x, externí HDD:Samsung 1TB a Seagate 1TB, OS:Windows 10 HP 64bit, LCD:1) Samsung S24E510C, 2) Samsung C24F396, Myš:Razer, Klávesnice:Asus
NTB: Lenovo Thinkpad E530
Mobil: Huawei P smart 2019
PC: Case:Fractal Design Define R5, MB:MSI B470 Gaming Plus, CPU:Ryzen 5 2600+Fera 3, GPU:MSI GTX1060 6GB, RAM:Kingston 2x8GB 3200MHz, SSD:Crucial 1TB (1x500GB, 2x250GB), PSU:Corsair RM750x, externí HDD:Samsung 1TB a Seagate 1TB, OS:Windows 10 HP 64bit, LCD:1) Samsung S24E510C, 2) Samsung C24F396, Myš:Razer, Klávesnice:Asus
NTB: Lenovo Thinkpad E530
Mobil: Huawei P smart 2019
- fojtas.elf
- Level 2.5

Zdravim
podlozka ochladi spodek notasu
mel jsem notebook a porovnani bez a s ni byl celkem velky rozdil notebook byl chladny a spolehlivejsi v tomhle vedru dobra vec
kdyz u toho budes tak ten notas vycisti
http://www.czc.cz/zalman-zm-nc11/105988/produkt
ja mel tedy tuto a vyborna.
podlozka ochladi spodek notasu
mel jsem notebook a porovnani bez a s ni byl celkem velky rozdil notebook byl chladny a spolehlivejsi v tomhle vedru dobra vec
kdyz u toho budes tak ten notas vycisti
http://www.czc.cz/zalman-zm-nc11/105988/produkt
ja mel tedy tuto a vyborna.
oplati sa , mam doma na notebooku od cooler master, je vyborna ale kup minimalne z dvoma ventilatormi inac to bude slabe
No právě mám teploty okolo 70 - 75 C. Je zajímavý, že mi noťas extrémně začne topit, když připojim externí monitor přes hdmi. Mám noťas lenovo y 580. Čistil jsem ho asi před 14 dny kompletně, krom repastizace. Mimo zátěž okolo 50.
- fojtas.elf
- Level 2.5

podlozka to zlepsi ale nevyresi z toho duvodu jsem presel z notebooku na pc abych se nemusel strachovat o teploty
pastoval jsi to nejakou kvalitnejsi pastou? kdyz tam das nejakou levnou jeste se to zhorsi osobne pastuji jen arctic MX-2 a colaboratory liquid pro.
pastoval jsi to nejakou kvalitnejsi pastou? kdyz tam das nejakou levnou jeste se to zhorsi osobne pastuji jen arctic MX-2 a colaboratory liquid pro.
Repast jsem ještě nedělal, zatím je tam z výroby...teda po 4 letech je možný, že už nebude 
Já mám Zalman ZM-NC2000NT má napájení jak z mini USB, tak ze sítě. V balení je Y kabel 2xUSB > mini USB, napájecí adaptér na 230V k ní není. Mám ho sice doma z jiného zařízení, ale ještě jsem ho za téměř dva roky nepotřeboval, protože podložka má v sobě USB hub.
Děkuju za vaše názory a rady. 
- fojtas.elf
- Level 2.5

po 4 letech uz tam nic nebude tak to prepastuj kup si nejakou lepsi podlozku idealne vetsi nez tvuj notas aby ochlazovala opravdu cely notebook
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1 Odpovědi
- 1985 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od meda2016
-
- 14 Odpovědi