Bylo by to na takový běžný domácí používání, word, excel, sem tam nějaká hra (WOT, War Thunder). Stačilo by to nebo byste navrhli něco složit? Díky
Komentář k PC z aukra
Moderátoři: Marfy, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team
Komentář k PC z aukra
Zdravím. Kamarád mi poslal tyto odkazy na nabídku PC z aukra
PC1 nebo PC2
Bylo by to na takový běžný domácí používání, word, excel, sem tam nějaká hra (WOT, War Thunder). Stačilo by to nebo byste navrhli něco složit? Díky
„V šedesátých letech se jeden mnich na protest upálil. Nedali jste mi na výběr. Na protest proti nelidskosti udělám totéž, upálím mnicha!“
Šéf ♥ South Park ♥
Šéf ♥ South Park ♥
Re: Komentář k PC z aukra
Nevyplatí, výkon naprd. Připlať si alespoň 2-3 tisíce. Tyhle sestavy z aukra jinak nebrat.
http://www.czc.cz/aqihn4plhki62asja6j64pbas4/seznam na tomhle za 9000,- si už alespoň zahraješ. NEní tam sice HDD ale za 5 stovek si nějakej 500gb seženeš vždycky. Ještě by se dalo pošetřit na desce a zdroji , ale být tebou nechal bych tam alespoň tyto.
http://www.czc.cz/aqihn4plhki62asja6j64pbas4/seznam na tomhle za 9000,- si už alespoň zahraješ. NEní tam sice HDD ale za 5 stovek si nějakej 500gb seženeš vždycky. Ještě by se dalo pošetřit na desce a zdroji , ale být tebou nechal bych tam alespoň tyto.
To jsou vyloženě vyhozené peníze, buď se v těchto cenách dívat po bazaru, nebo si pár peněz přišetřit, aby to mělo vůbec smysl.
i5-3350P/P8B75-M LX/Kingston DDR3 8GB/GV-N960IXOC/SS-500ET/Seagate VS35.6/Transcend SSD370-128GB/Samsung BX2250 + Dell 1909W
ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD
„Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)
Neboj se použít SZ a upozornit na své téma
Přehled desktopových socketů a CPU
ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD
„Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)
Neboj se použít SZ a upozornit na své téma
Přehled desktopových socketů a CPU
Díky informace předám 
„V šedesátých letech se jeden mnich na protest upálil. Nedali jste mi na výběr. Na protest proti nelidskosti udělám totéž, upálím mnicha!“
Šéf ♥ South Park ♥
Šéf ♥ South Park ♥