OndraP. píše:to pro tebe určitě nebude, a memphisto by si ji určitě bránil
nějak na to přiju... těm ze školky dochází šťáva
dávám fotku edit:\\ když jsem jí hledal tak přišla mamka do pokojíku kde jsem ve vyhledávači měl "holky ze školky" = už mě podezřívá z pedofílie edit2:\\ jsem rád že jsem načal 5 stránku
CPU typ: AMD Athlon 64 x2, 4000+
Základní deska: Gigabyte GA-MA69VM-S2
RAM : 2GB
Grafika: ATI Radeon 4800 Series - 2GB
Zdroj: Corsair VX450 450W
Operační systém: Windows Xp SP 3
No tak tedy pánové mě se ty "vaše" tanga zdají přinejmenším "záhadný" a ani moc nechápu "co z toho" měly jste v kompu (tedy alespoň v něm) někdy jinou nahou slečnu?
Zeppelin píše:No tak tedy pánové mě se ty "vaše" tanga zdají přinejmenším "záhadný" a ani moc nechápu "co z toho" měly jste v kompu (tedy alespoň v něm) někdy jinou nahou slečnu?
poslušně hlásím že asi ne . Mno nevím co táta . Ale asi jo!
No tedy když už je toto téma takové "o všem" tak mi to nedá a chci se memphista optat zda je ta jeho sestava co má v podpisu opravdová a nebo "sen"? a pokud skutečná tak k čemu je to dobrý? A na závěr mého dotazu zda by to nechtěl za ty čtyři kila prodat
Naposledy upravil(a) Zeppelin dne 03 led 2008 20:10, celkem upraveno 2 x.
toho nadupaného pc který má memphisto jsem si ani nevšiml... a já si do teď myslel že se holky balí na naleštěný mercedesy !!!
edi:\\ co se tu zde ještě naučím
Je zvláštní, že jsem na tu memphistovu sestavu asi před hodinou taky koukal (ale ne že bych mu nevěřil, že ji doopravdy má). Už jen ten procesor mě zarazil.
Jinak memphisto má doma, koukám, samé dobré sestavy.