pavlicek píše:a všechny zdroje maj stejný napájecí konektory? aby na to šla připojit ta základní deska, grafika, 2x HDD IDE, 1x mechanika IDE a 1x FDD ?
Na Fortronech máš dneska už většinou i napájení SATA, jinak ostatní zůstavají.
tak a je tu problém. počítač s tím Fortronem ATX400-PNF jede v pohodě, ale když připojím grafiku, tak vůbec nenaběhne obraz. Na krabici od tý grafiky píšou minimální zdroj 450W, takže těch 400 je asi málo.
Že by 400W Fortron neutáhl tvou sestavu? To mi neříkej..
Budu předpokládat, že tvá konfigurace vypadá nyní asi nějak takto:
CPU: Intel Pentium Dual E2220 MB: Asus P5N - EM RAM: 2GB DDR2 GK: ASUS EAH3850 1x HDD 1x CD/DVD mechanika
Takhle by ti to mělo žrát odhadem cca. 250W - 270W. Do 300W by si se měl vejít na 100%. Tkž dle mého bude chyba někde jinde než ve zdroji..
Prosím, pište česky! Čtěte příbalový leták a používejte Google. * Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla.. * Tak jsem infantilní, no a co? Každý je nějaký, někdo je třeba komunista..
pavlicek píše:takže ale ty zařízení IDE tam půjdou připojit jo?
Jasně, že půjdou..
Prosím, pište česky! Čtěte příbalový leták a používejte Google. * Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla.. * Tak jsem infantilní, no a co? Každý je nějaký, někdo je třeba komunista..
pavlicek píše:tak a je tu problém. počítač s tím Fortronem ATX400-PNF jede v pohodě, ale když připojím grafiku, tak vůbec nenaběhne obraz. Na krabici od tý grafiky píšou minimální zdroj 450W, takže těch 400 je asi málo.
to je podle me blbost... 400W neni malo .. .se podivej co tahnu ja .. na 400W zdroji
zkus neco odpojit mechaniku, FDD pokud se to zapne je to zdrojem pokud ne chyba je jinde
btw >>mas zapojeny pridavny napajeni ?? pokud je na ty karte
Core i7 9700KF, MSI Z390A Pro, 32GB RAM , 3070, 1TB, 650W Corsair, Creative X-fi Windows 7 HP
O2 VDSL 16MB Xbox One
Myslím, že je na čase dát topic za vyřešený.. Pokud tedy vše funguje jak má.
Ahoj, zakoupil jsem nove monitory 2K ale moje GPU RTX3060Ti je na to pro hry již poněkud slabší, muj rozpočet je cca 15K, Děkuji za rady, PC je v popise
Poslední příspěvek
Jestli chceš mít pokoj na delší dobu, tak bych šel do 16GB. Navíc nikdy nevíš co si budeš chtít zahrát i jinýho.
Ahoj, dal by mi někdo tip na dobrá sluchátka? Cena kolem 2500. Nechci pecky, sloužily by na poslech při cvičení (posilovna i běh), takže musí pevně sedět na hlavě. Ideální dlouhá výdrž a bezdrátové.
Máte někdo představu?
Díky moc.
Poslední příspěvek
Mně u těch Marshallů přijde že se tam ucho nevejde :D
ale nechce mi fungovat monitor i když je zapojený v grafické kartě ale když změním...
Poslední příspěvek
No, tazatel píše, že je to nové PC, takže je ten počítač nejspíše sestavěný teď.
A pokud se ti nic nezobrazuje už od samotného zapnutí PC, tak to není ovladači grafické karty. Takže na tvém místě bych si zkontroloval zda je opravdu vše správně...
potřeboval bych poradit při výběru nové televize. Rozpočet bych si představoval kolem 25k. Chtěl bych vyzkoušet nějakou OLED, poradili byste mi z čeho bych si měl vybrat?
Mám v plánu koupit nějakou IPTV a popřípadě nějakou streamovací...
Poslední příspěvek
Pokud se spokojis s velikostí, tak proč ne. Je to OLED a má 100hz. Za ty peníze lepší nesezenes.
Ahojte, chci se zeptat jakou vybrat grafiku v uvedenej cene cca 6-7 tisíc? Volil by som ARC B580, myslím že sú na ní slušné recenze. Šla by k Ryzenu 8400F tak myslím že by to mohla byť vyvážená kombinace :-). Máte niekto skúsenosti s touto kartou?...
Poslední příspěvek
Děkuji za upozornení, beru teda Sapphire.
Ještě jednou Vám všem děkuji !