o ty desce jsem taky přemýšlel,u zdroje si každopadně necham poradit protože to fakt nevim a ta skříň....mě se vzhledově nějak nelíbí,kdyby byla cela zakrita byla by fajn,jde mi i o vzhled,protože bude docela na očích,ale jinak to slušně dík,akorat v čem je lepší ten chladič procíku než ten jak mam vybranej ja
K tomu chladiči... Ten Cooler Masted Gemin II je bez větráku, já osobně mám dobré zkušenosti s Noctuou UH-12F.. Už je i novější verze, ale tahle je prý tižší. Chladí mě to doma C2Q @ 3,5 Ghz s uptimem 7/24 a v pohodě
Jsi-li bez miny, hoď kamenem...
V nebi je lepší vzduch, ale v pekle lepší společnost
Unholy píše:K tomu chladiči... Ten Cooler Masted Gemin II je bez větráku, já osobně mám dobré zkušenosti s Noctuou UH-12F.. Už je i novější verze, ale tahle je prý tižší. Chladí mě to doma C2Q @ 3,5 Ghz s uptimem 7/24 a v pohodě
souhlasím... také výborné zkušenosti z Noctua. Ale myslím si že by to mohlo být v poho i bez větráku
CPU typ: AMD Athlon 64 x2, 4000+
Základní deska: Gigabyte GA-MA69VM-S2
RAM : 2GB
Grafika: ATI Radeon 4800 Series - 2GB
Zdroj: Corsair VX450 450W
Operační systém: Windows Xp SP 3
Weslo píše:jinak bych to taky viděl na kombinaci C2D6850/Noctua(Scythe)/8GB RAM/deska s P35/2x500GB HDD 8800GTS 512MB/600W Seasonic
mno nevím neni těch 8GB moc
CPU typ: AMD Athlon 64 x2, 4000+
Základní deska: Gigabyte GA-MA69VM-S2
RAM : 2GB
Grafika: ATI Radeon 4800 Series - 2GB
Zdroj: Corsair VX450 450W
Operační systém: Windows Xp SP 3
Tak taky přispěju do sekce o HW, i když jsem na to lama.
Chtěl bych jen říct, že pokud na tomto dost výkoném pc nepoběží 64bitový operační systém, tak je 8GB RAM k ničemu. 32 bit OS nedokáže využít víc jak 4GB (XP), Vista víc jak 3GB RAM (to přesně nevím, ale psali to na živě.cz).
Teoretické maximum XP Pro je kolem 3,5GB, avšak do této hodnoty se počítá i grafická paměť a také alokovaná paměť dalších periferií. Tzn., že ve skutečnosti je to něco málo přes 3GB. Podobně je na tom Win Vista.
A 64-bitové operační systémy dokáží adresovat 16 EB (exa byte).