PS Víte co by bylo fajn? Kdyby to byla nějaká myš se zaobleným tvarem, přesně do ruky.. jestli toho nechci moc
Bezdrátová myš bez adaptéru do 500 kč. pokud existuje
Moderátoři: Marfy, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team
Bezdrátová myš bez adaptéru do 500 kč. pokud existuje
Ahoj sháním bezdrátovou myš k notebooku, nikdy jsem myšku nevybíral tak by mě zajímalo - existuje myš co nemá adaptér? prostě přes něco se to spojí s notebookem a nemusím nic mít v USB? Kdyžtak prosím o pomoc s výběrem tak do těch pěti stovek. Nemám žádný požadavky, jen ať to není přeplácaná herní myš a ať taky nějak vypadá, nechci mít přes celou myš logo GIGABYTE .
Děkan.
PS Víte co by bylo fajn? Kdyby to byla nějaká myš se zaobleným tvarem, přesně do ruky.. jestli toho nechci moc
Re: Bezdrátová myš bez adaptéru do 500 kč. pokud existuje
Myš bez přijímače? A to si jako představuješ jak? Aspoň malý nanoUSB je potřeba, jedině že bys s takovou myší nechtěl pracovat a jen si o ní třeba opíral ruce.
A co jsou ty bluetooth myši? já myslel že ty nic nepotřebujou. Jakej je rozdíl v bluetooth a normal bezdrátový myši?
- Rewqa
- Master Level 9

- Kontaktovat uživatele:
Pokud má tvůj notebook bluetooth a koupíš si bluetooth myš, tak by to mělo fungovat.
Mě by se líbila třeba tahle A4tech BT-310D černo-oranžová. Otázka je, zda nebude nějakej problém při párování s notebookem.
Mě by se líbila třeba tahle A4tech BT-310D černo-oranžová. Otázka je, zda nebude nějakej problém při párování s notebookem.
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | Sapphire Pulse RX 6600XT | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
Bez nano prijímača jedine cez bluetooth E-Blue Peguen cena do 500kč a laserová
Něco co se spojí s notebookem a nemusím nic mít v USB?
PS/2 kabel.
PS/2 kabel.
Just Fucking Google It!