podařilo se mi vyměnit atrix case se zdrojem za skříň CHIEFTEC, LCX-01B-B-SL a zdroj CHIEFTEC zdroj 620 W.Nějakou pětku navíc to bude stát ale nad jsem nezvolil špatně.Máte s nimi někdo zkušenost?
Zdravím, v pondělí sem přidával RAM, 2x16GB stejné moduly co uz sem měl, při instalaci sem první RAM zacvaknul s vypnutým PC ale bez vypnutého zdroje a s kabelem zdroje v zásuvce. Po instalaci a zapnutí PC se rozsvítila červená a oranžová dioda na...
Poslední příspěvek
Základ je uvést kompletní sestavu. Přidávání RAM je vždy riziko. Jistější jsou dva kompatibilní moduly, v tomto případě 2x32GB, pokud je to tedy potřeba.
Měl bych prosbu. Doposud jsem měl sestavu postavenou na Intel, konkrétně na staré 9900ks a chtěl bych si sestavit něco nového. Chci něco na hry i na práci a asi nejvíc by se mi líbil Ryzen 9900x. Jediné nad čím tápu je deska a paměti....
Poslední příspěvek
Aha, tak ze to jde takto pres flashku, tak to je v tom pripade skvele řešení. Diky moc :thumbup:
9800X3D bych asi volik kdyby slo ciste o herní stroj. Pro me je priorita pracovni nez herni vykon tak ze ta 9900X bude lepsi volba.
Dnes jsem zapl PC a nefungoval mi obraz, ani se nerozsívtila klávesnice, myš .. nic.
Ventilátory bežely, tak jsem postupně začal. Vyndal jsem GPU a poté RAM. Výsledek je stále stejný, ventilátory běží, ale nerozsvítí se...
Poslední příspěvek
Po vložení disku LED dioda zhasla a dostal jsem se normálně do PC s tím, že při spuštění mě to upozornovalo na to, že mám špatně vložené RAM pamětí ve slotu 1 a 3 a že mají být ve 2 a 4. ALe jinak PC normálně běží. Takže já tám zkusím dát zpět i GPU?
touto cestou se chci optat jakou desku by jste volili k procesoru AMD 7 9800X3D.
Počítač bude sloužit na hraní her a rozpočet bude 70 000,- Kč cca
Bude stačit deska
A nebo už tam dát lepší a nebo
Děkuji za rady
Poslední příspěvek
Já mám Strix B650E-E Gaming k Ryzenu 7 a musím říci, že post i boot je ultrarychlý, ne to co se popisuje jako dvouminutové čekání na post apod :-)
Díky za info