Dobrý den potřebuju poradit s Ramkou.Chci si koupit 3 stejné ramky ale muj problém je že nevim kde sehnat přesnou ramku kterou mám v PC.Moje ramka je: transcend ddr2 800 dim 2gb.Našel jsem něco tady http://pameti.heureka.cz/transcend-ddr2-2gb-800mhz-cl6-jm800qlu-2g/ Ale nevim co znamená to CL6 JM800Qlu-2G a jestli se to s tou mojí ramkou shodne nebo bude dělat nějaké potíže.
Naposledy upravil(a) Ltb dne 01 črc 2012 21:38, celkem upraveno 1 x.
Důvod:Uprava nadpisu
Na to by som sa vykašľal, vezmi nové. Nie sú drahé a vyhneš sa komplikáciám s kompatibilitou. Akú máš dosku, procesor a akú kapacitu RAM požaduješ? Aké budú mať využite? Inak CL6 je časovanie, v podstate odozva. Čím nižšie, tým lepšie, v praxi je to však vlastne jedno a nízke časovanie RAM iba predražuje, bez nárastu nejakého výkonu.
ABBC3_SPOILER_SHOW
ASUS Z170-A Intel Core i7-6700K Noctua NH-D15 Kingston HyperX Fury Black Series 16 GB 2133 MHz Samsung 850 EVO 500 GB Western Digital Red 6 TB EVGA SuperNOVA 750 G2 750 W Fractal Design R5
základní deska je Intel Topsfield DP43TF, Procesor mám Intel(R) Core(TM)2 duo CPU E8400 @ 3.00Ghz , kapacitu ram potřebuju 8Gb, využití no windos mi žere skoro 1gb ram nevím proč, mám ho ted nově přeinstalovanej a furt žere okolo 800mb-1000mb, využití spíše na hry, a mám Windos 7 home premium 32 bit (x86)
Kvôli 32bit OS môžeš mať max. necelých 4GB RAM (ono je to aj tak plne dostačujúce s výnimkou najnáročnejších hier a profesionálneho využitia), takže tieto. Bohužiaľ DDR2 sú naozaj stále drahé.
ABBC3_SPOILER_SHOW
ASUS Z170-A Intel Core i7-6700K Noctua NH-D15 Kingston HyperX Fury Black Series 16 GB 2133 MHz Samsung 850 EVO 500 GB Western Digital Red 6 TB EVGA SuperNOVA 750 G2 750 W Fractal Design R5
Systém bude pracovať len s 3,75GB, takže vyhodené prachy. Nainštaluj si 64bit OS a môžeš dať 8GB.
ABBC3_SPOILER_SHOW
Ahoj chci si koupit novou case. Stávající má špatný Airflow a díky tomu se mě přehřeje grafika a sekne se PC.
tahle se mě líbí a vypadá, že má dobrý Airflow. Jinak bedna okolo 3000.
Děkuji za rady.
Poslední příspěvek
Před koupí si ale prověř zda se ti tam vodník vleze....ale skříň je to relativně velká.
Ahoj budu si pořizovat nový mobil a uvažuji o Samsung A56 co má vyjít. Nebo Za tu cenu se dá sehnat něco lepšího? Měl by stát 12 000. Jde mě o software podporu, že bude mít 6let aktualizace a o Foťák.
Děkuji za odpověď.
Poslední příspěvek
Ak chces tocit videa v 4K/60fps, tak ani A55 ani A56 to neda, cize FE, ktore vie tocit aj 8K/30fps alebo S24 ( pre mna maly display )
Ahoj doposud využívám internet který mě vede od antény kabelem, ale kabel se pořád skřípá někde pod podlahou co mě vede a nejde pak po nějakým čase internet. Chtěl bych to teda řešit Mesh systémem. Mám vybraný tento Hlavně mě jde o to, že mám 360...
Poslední příspěvek
V místnosti kam vede anténa mám router a od něho vede kabel Ob dvě místnosti k dalšímu routeru a od něj se to rozvádí do 4 PC z toho jeden je na Wi-Fi. Barák mám do L s tím že první router je na hoře L a druhý dole na L. Pokud budu tahat kabel po...
Zdraví všechny, potřebovala bych prosím radu, sama se v této oblasti nevyznám Chtěla bych koupit nějakou laserovou tiskárnu jen pro domácí použití(cca několikrát za týden )tak ať má i scanner a kopíruje+ať se na ni můžu připojit přes telefon a...