Jaký procesor na NTB
Moderátoři: Marfy, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team
Jaký procesor na NTB
Zdravím.Múj starý ntb odešel asi do věčných lovisť,tak pokukuju po novem.Ve volbé mám jasno až na procesor.Takže otázka zní.Je lepší AMD či Intel Core 2 Duo?Díky za radu.
- Rewqa
- Master Level 9

- Kontaktovat uživatele:
Re: Jaký procesor na NTB
Jednoznačně Intel.
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | Sapphire Pulse RX 6600XT | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
- memphisto
- Guru Level 13

pokud hledáš za slušný peníz dobrou výbavu, ale slabší procesor, tak AMD. pokud hledáš výkon a trochu slabší výbavu, tak Intel
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Myslel jsem si to,jelikož je Intel oproti AMD dražší.Není ale nad osobní zkušenosti. Jinak tohle je můj favorit,tak mi ho můžete zdrbnout. http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... 1000000KBF
- Rewqa
- Master Level 9

- Kontaktovat uživatele:
Za tu cenu docela malej disk.
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | Sapphire Pulse RX 6600XT | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
Disk bude mit 250 GB a cena bude néco pres 18t.Maj ho tady v Datartu,tak ho vážné zvazuji.
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek