vuLva píše:Pod ten chladič se nejspíše nevejdou vysoké RAM.
Ach bože, zas další problém.. Tak já už nevím, já to asi nikdy neobjednám, celej den řeším pitomou sestavu Potřebuji vědět na 100%, jestli se tam ty G.Skillz RGB vlezou.. prosím někdoo
Dodatečně přidáno po 4 minutách 20 vteřinách:
Teď jsem zjistil, že stejně ty G.Skillz RGB budou useless, protože pres ten chladič to stejne nepůjde vidět ty barvy..
Noctua D15 bez předního ventilátoru. Levnější D15S je vyosená, to nebudeme riskovat. Mohl by kolidovat s horním ventilátorem. A nebo pak Scythe Ninja 5 s posunutým ventilátorem nahoru, ale to nemám ověřeno. Ještě tu máme Fortis 3 za litr, ale chladícím výkonem na tom bude nejhůře.
Fractal Design Define R6 TG (6x Noctua A14 ULN) - Intel Core i9-9900K @ 4,9GHz (Noctua D15S) - ASUS Z370 MAXIMUS X APEX - 16GB G.Skill Trident Z DDR4 4000Mhz - MSI GTX 1080 Ti Lightning Z 11GB (ACEX IV + 3x Noctua A9 PWM) - Samsung 960 PRO 512GB + ADATA SX8200 PRO 2TB + Samsung SpinPoint M9T 2TB - Corsair RM650X - 27" LG 27GL850 @ 144Hz + 24" DELL P2419H
vuLva píše:Noctua D15 bez předního ventilátoru. Levnější D15S je vyosená, to nebudeme riskovat. Mohl by kolidovat s horním ventilátorem. A nebo pak Scythe Ninja 5 s posunutým ventilátorem nahoru, ale to nemám ověřeno. Ještě tu máme Fortis 3 za litr, ale chladícím výkonem na tom bude nejhůře.
Ten BeQuiet co jsem zde posílal, se tam vleze, takže v pohodě.
Spousta věcí by se tam dala udělat lépe (a většina tady už byla zmíněna).
Windows z Aukra, SSD viz. xbs a Vulva. Místo ventilátoru od NZXT bych vzal Arctic Fan F12/F14 - za mnohem nižší cenu odvede stejnou/lepší práci. Grafiku bych osobně klidně nechal Asus Strix - MSI Trio je beze sporu lepší chladič, ale taky stojí o celkem dost více.
Dobrý večer. Koupil jsem si grafickou kartu AORUS GeForce® GTX 1080 Ti Xtreme Edition 11G, která má napájení 2x8pin. Bohužel mám zdroj EVGA 650 B3 650W 80Plus Bronze a nemám k němu ostatní kabely. Mám momentálně MSI GTX 1070 8G a tam je pouze...
Poslední příspěvek
Na AliXepressu, napr.
Nicmene, nebud prekvapen, az ta 1080 Ti umre. U takhle starych a zravych karet je to jen otazka casu, ta karta je 8 let stara a obvykla zivotnost je do 5 let.
Ahoj. Prosím o radu jak opravit překousané kabely reset sw, start tlačítko na pc case. Jaké vodiče koupit abych to pospojoval, pájet neumím. Stačí smrštovací fólie?
Bylo by dobré sehnat celý ten resetsw,speaker a led. Musím je vůbec zapojovat? Nebo...
Poslední příspěvek
Spoje lepené izolepou nedoporučuji, ten spoj má malou životnost.
to Hromotluk:
TY jsi jako projektant, který přišel ke známému (který chtěl namalovat rozvody vody na vytápění domu samotíží – tj. bez čerpadla). Projektant říkal, že majitel musí...
Ahoj, mohl bych poprosit a zkontrolování této sestavy? jestli jsou všechny komponenty kompatibilní atd. případně co bych měl vyměnit. Jako gpu koupím RTX 5090, až bude někde skladem. ( vím, že do bedny dám jen jeden ventilátor (ostatní pozice jsou...
Ahoj, chtěla bych požádat o pomoc se sestavením PC primárně určeného na hraní her.
Co bych nejraději měla v PC je 2TB SSD a 16-32GB RAM (pokud je momentálně 32GB overkill tak stačí 16, většina her 16 momentálně doporučuje, takže nevím). Grafiku...