pracovní monitor 34"
Moderátoři: Marfy, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team
pracovní monitor 34"
Dobrý den, rád bych požádal o názory a zkušenosti týkající se širokoúhlých monitorů. Uvažuji o pořízení nějakého ve velikosti 34" s využitím na práci - dost by mi pomohlo otevření více oken různých programů vedle sebe, případně i o zobrazení velké plochy jednoho programu. Tedy nic náročného ve smyslu hraní nebo editace fotografií, ale jde mi hlavně o to, aby byl monitor příjemný pro oči - tady nevím, jestli vedle flicker free a blue light reduction sledovat i jinou vlastnost. Padl mi do oka IIyama XUB3490WQSU. Co byste mi ze zkušeností v této cenové hladině doporučili? Díky!
Re: pracovní monitor 34"
Nezvažoval si spíše použití dvou, tří monitorů vedle sebe? To bude podle mě lepší řešení na práci.
Fractal Design Define R6 TG (6x Noctua A14 ULN) - Intel Core i9-9900K @ 4,9GHz (Noctua D15S) - ASUS Z370 MAXIMUS X APEX - 16GB G.Skill Trident Z DDR4 4000Mhz - MSI GTX 1080 Ti Lightning Z 11GB (ACEX IV + 3x Noctua A9 PWM) - Samsung 960 PRO 512GB + ADATA SX8200 PRO 2TB + Samsung SpinPoint M9T 2TB - Corsair RM650X - 27" LG 27GL850 @ 144Hz + 24" DELL P2419H
Radši bych jeden, už kvůli tomu, že občas využiju velkou jednolitou plochu jednoho programu. Zajímalo by mě, jestli má někdo nějaké konkrétní zkoušenosti v téhle úhlopříčce a cenové hladině. Na co si dát pozor a kterým modelům/značkám se vyloženě vyhnout. Jde mi primárně o pohodlí pro oči.vuLva píše:Nezvažoval si spíše použití dvou, tří monitorů vedle sebe? To bude podle mě lepší řešení na práci.
Já mám doma 32" BenQ BL3200PT, ale to asi není zrovna to co ty chceš.
Tady mají lidi většinou na práci více monitorů než jen jeden, takže s tímhle ti asi moc nepomůžu.
Tady mají lidi většinou na práci více monitorů než jen jeden, takže s tímhle ti asi moc nepomůžu.
Fractal Design Define R6 TG (6x Noctua A14 ULN) - Intel Core i9-9900K @ 4,9GHz (Noctua D15S) - ASUS Z370 MAXIMUS X APEX - 16GB G.Skill Trident Z DDR4 4000Mhz - MSI GTX 1080 Ti Lightning Z 11GB (ACEX IV + 3x Noctua A9 PWM) - Samsung 960 PRO 512GB + ADATA SX8200 PRO 2TB + Samsung SpinPoint M9T 2TB - Corsair RM650X - 27" LG 27GL850 @ 144Hz + 24" DELL P2419H
O něčem od BenQu jsem taky uvažoval. Někde jsem četl názor, že AMVA panely jsou k očím šetrnější než IPS. Ty dva palce už asi není takový rozdíl. Jen nevím, co to nižší rozlišení. Chtělo by to přímé porovnání...vuLva píše:Já mám doma 32" BenQ BL3200PT, ale to asi není zrovna to co ty chceš.
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek