Dobrý den, chtěl bych si koupit sluchátka, nejspíše A4tech Bloody G500/G501. Vím, že mi asi mnoho lidí tato sluchátka nebude doporučovat (zdá se mi, že firmu A4tech lidé buď milují, nebo nenávidí ), ale velmi se mi líbí jak designově, tak funkcemi atd., v porovnání vysoce předčili konkurenci ve stejné cenové kategorii a také na ně (na Alza.cz, popřípadě czc.cz) bylo opravdu velké množství pozitivních recenzí a téměř žádné negativní, a když už nějaké byly, tak na krátký/dlouhý kabel, slabý/silný mikrofon (každému vyhovuje něco jiného), krátký mikrofon, špatné držení na menší hlavě (z toho vycházejí pozitivní reakce, že z nich nebolí uši) a nebo vadný kus (což by dle mého nemělo být v negativních recenzích). Takže otázka zní, která byste si vybrali? Na jednu stranu bych rád sluchátka s 3.5 mm Jackem (připojení k mobilu), na stranu druhou má své výhody i USB a ovladač hlasitosti a dalších nesmyslů by se také hodil. https://www.alza.cz/a4tech-bloody-g500-d2142180.htm?o=1 https://www.alza.cz/a4tech-bloody-g501-d522687.htm?o=3
Vítej na PC Help!
z těch dvou rozhodně ty g500, více bych do podobných headsetů nedával..
Osobně z low end headsetů doporučuji tyto: https://www.alza.cz/yenkee-yhp-3010-hornet-d2923157.htm
a ano, porovnával jsem jak a4tech, tak i tyto yenkee a yenkee vyšli právě ve všech směrech lépe+jsou méně poruchová :)
Jinak přemýšlel jsi o sluchtkách+stolní mic? Nebo to musí být headset?
No, sluchátka + mikrofon nechci, proto určitě headset. TA sluchátka Yenkee se mi moc designově nelibí, navíc je u nich moc negativních recenzí ohledně bolení uší, což by pro mě byl velký problém a nevidím nic, v čem by měla být lepší, ale to nebudu řešit, v každém případě bych chtěl A4tech. Mohu se zeptat, z jakého důvodu (kromě ceny) byste volil G500?
v čem jsou lepší ty yenkee? kvalita audia, více tlumí okolní zvuky, pevnější konstrukce atd.. - dokud jsi je nezkusil, nesuď! a ne uši z nich ani po dlouhé nošení neboleli (alesoň ne mě, při onom testování)..
ohledně těch a4tech, ty dražší mají navíc jen 7.1 prostorový zvuk - což je podle mého hlavně marketingový trh..
pokud však nechceš poradit/pomoci, nechápu proč sis zakládal toto téma!
Opět to samé, já nechci jiná sluchátka, já chci ta A4tech a ptám se, která z nich, ale vy mi musíte neustále "vtírat" nějaká Yenkee a k tomu mi říkat, že nechci poradit. Chci poradit, ale na položenou otázku, já se ptal, která z těch dvou a vy mi dáváte třetí. Mimochodem, já nesoudím, pouze usuzuji z toho, co je napsáno v parametrech a recenzích (které jsou na A4tech vynikající). Takže se laskavě uklidněte.
nechceš lepší headset za podobnou cenu? dobře, nechtěj - užij si reklamaci těch a4tech a horší audio..
to je právě ten problém, tvoje čtení recenzí a usuzování - vs moje praxe a testování..
já jsem více než v klidu, to ty máš očividně nějaké problémy - poradit lepší HW v oné cenové kategorii si nechce nechat a přesto si založí hned 2 témata na pc help foru
končím s OT..
Jenže ten "blb" má pravdu. Ale když si nechceš nechat poradit, tak to je tvoje mínus a vem si jaký sluchátka chceš. Když máš na to vyhodit peníze luftem za kus plastu co hraje tak napůl, tak směle do toho.
PanXZCZ, laskavě se chovej k ostatním slušně a nenazývej je s prominutím"blby" a podobně. A ohledně rad, tak je zvykem (aspoň zde, nevím jak na jiných fórech cos navštívil), že se poradí věc, která je v dané ceně nejvýhodnější. A Spartak to řekl přesně, že z těch dvou by bral G500, ale že ty Yenkee jsou dle jeho názoru lepší... Takže odpověděl na tvou otázku + přidal "něco navíc". A pak ses ptal, v čem jsou ty Yenkee lepší, ale že bys chtěl vědět, porovnání těch A4Tech. Na obě otázky jsi zase dostal odpověď a stejněs začal "kopat" kolem sebe, jak je všechno špatně... Tak se laskavě uklidni a chovej se k ostatním slušně (a mimochodem, když už se v jiném tématu oháníš pravidly, tak i toto tam je...).
i5-3350P/P8B75-M LX/Kingston DDR3 8GB/GV-N960IXOC/SS-500ET/Seagate VS35.6/Transcend SSD370-128GB/Samsung BX2250 + Dell 1909W
ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD „Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)
Ahoj, dal by mi někdo tip na dobrá sluchátka? Cena kolem 2500. Nechci pecky, sloužily by na poslech při cvičení (posilovna i běh), takže musí pevně sedět na hlavě. Ideální dlouhá výdrž a bezdrátové.
Máte někdo představu?
Díky moc.
Poslední příspěvek
Mně u těch Marshallů přijde že se tam ucho nevejde :D
Zdravím,
mohli byste mi prosím poradit s výběrem sluchátek? Budou používány na běžnou každodenní činnost, jako je poslech hudby, podcastů a sledování filmů. Podmínkou je Bluetooth připojení a cenový limit do 2000 Kč (s možností mírného překročení)....
Poslední příspěvek
Tak jsem nakonec vzal sluchátka Sony, na které jsem tu dával odkaz.
Ahoj potřebuji poradit s výběrem bezdrátových sluchátek do 2000Kc.
Požadavky:
1) zastavení zvuku při sundání sluchátek z hlavy
2) sluchátka budou používány na streamování filmu (služby Netflix nebo Disney+ nebo HBO),ale také hudby spotify
3)...
Poslední příspěvek
Nakonec jsem se rozhodl pro Buxton bhp 18000.
Kdo by si je chtěl koupit tak doporučuji. Umí si poradit dokonce s audio kodekem EAC3 = Dolby digital plus
Ahoj sháním k nové sestavě i nová herní sluchátka, abych si vychutnal zážitek na maximum. Rád bych si nechal doporučit od znalejších. Hledám nejlepší poměr cena výkon okolo 4 tisíc. Co jsem si načetl, tak bych asi dal přednost nějaké klasické...
Poslední příspěvek
S klasickou studiovou značkou souhlasím. Sám dlouhodobě používám Sennheisery HD xxx a jako herní jsem vždy doporučoval Senny PC 350/360, které se už bohužel nevyrábí.
Současné herní Senny GSP 600 (300) mají sice docela dobré uživatelské recenze, ale...
Řeším zajímavý problém: na notebooku kdykoliv připojím sluchátka, tak dokud nezměním ve Windows na slideru hlasitost, tak nejdou slyšet. Je jedno, jestli je mám nastaveny jako sluchátka nebo reproduktory. Pokud vytáhnu jack a znovu...