zdravím. mám takový menší problém se sestrou asi jako každý se svými mladšími sourozenci pořád hučí,že chce 5.1 sluchátka s mikrofonem k notebooku.nemá 5.1 zvukovku a proto by to mělo být do USB 2.0. poslouchá pořád hudbu a čumí na filmy. vzhledem k tomu, že už jsem vrazil spoustu peněž do PC tak do 1000Kč kdyby se to vešlo budu rád.našel jsem jí na netu několik favoritů.Případně pište své zkušenosti a nabídky,abych jí měl čím zacpat ústa
ty vypadají hodně slušně, ale na druhou stranu jsem si pročítal komentáře a dost lidí píše, že praskají.tak nevím.má s nimi někdo zkušenosti?nerad bych za pár měsíců zase poslouchal ségru jak řve, že jí praskly.to bych jí musel asi protože už teď mi z toho třeští hlava, jak pořád hudruje
S těma sluchátkama zkušenosti nemám, ale k tomu praskání...spíše bych se zeptal přímo prodejce, protože už mnohokrát jsem něco koupil (i přes to, že jsem v diskuzi četl I NEGATIVNÍ názory) a naprosto si to odporuje s negativními názory v diskuzi daného výrobku. A kdyby v nich začlo praskat, tak myslím, že by v CZC nebyl problém sluchátka reklamovat (naposled jsem takhle v CZC reklamoval Koss Spark Plug poté, co jsem začal mít se sluchátky problémy).
Takže bych vždycky nedal na komentáře v diskuzi, zeptal bych se prodejce a pokud ten řekne, že problémy se sluchátky nejsou nějaké časté, tak bych je zkusil. Vypadají totiž za tu cenu dobře.
za tu cenu jsou dost slušné.s tou reklamací to asi taky nebude moc good.podle těch komentářů to mají někteří na reklamaci i 4 měsíce a nic a platili 100Kč poslání tak a ještě 100Kč zpět.Vypadají solidně.Asi do nich půjdu a třeba bude doma klid jinak kdyby ještě někdo něco měl tak napište.ještě chvilku počkám co se z toho vyvrbí.zatím všem děkuji
Ahoj, mam takový dotaz, včera jsem vypínal PC a bylo vše v pořádku.
Dneska nastal problém že se slyším ve Windowsu svůj hlas, každý hluk vše slyším ve sluchátkách.
To stejné na Discordu nebo jiné aplikaci.
Nemám nic zaplého jako je Zvuk - Mikrofon-...
Poslední příspěvek
Dělá to stejně i když to přepnu
Dodatečně přidáno po 1 minutě 39 vteřinách:
Když tohle vypnu, tak se mi to vypne ale zajdu na discord, tak nemužu mluvit
Dodatečně přidáno po 3 hodinách 16 minutách 48 vteřinách:
Problem vyřešen v G hubu, měl...
Ahoj, dal by mi někdo tip na dobrá sluchátka? Cena kolem 2500. Nechci pecky, sloužily by na poslech při cvičení (posilovna i běh), takže musí pevně sedět na hlavě. Ideální dlouhá výdrž a bezdrátové.
Máte někdo představu?
Díky moc.
Poslední příspěvek
Mně u těch Marshallů přijde že se tam ucho nevejde :D
Zdravím,
mohli byste mi prosím poradit s výběrem sluchátek? Budou používány na běžnou každodenní činnost, jako je poslech hudby, podcastů a sledování filmů. Podmínkou je Bluetooth připojení a cenový limit do 2000 Kč (s možností mírného překročení)....
Poslední příspěvek
Tak jsem nakonec vzal sluchátka Sony, na které jsem tu dával odkaz.
Ahoj potřebuji poradit s výběrem bezdrátových sluchátek do 2000Kc.
Požadavky:
1) zastavení zvuku při sundání sluchátek z hlavy
2) sluchátka budou používány na streamování filmu (služby Netflix nebo Disney+ nebo HBO),ale také hudby spotify
3)...
Poslední příspěvek
Nakonec jsem se rozhodl pro Buxton bhp 18000.
Kdo by si je chtěl koupit tak doporučuji. Umí si poradit dokonce s audio kodekem EAC3 = Dolby digital plus
Řeším zajímavý problém: na notebooku kdykoliv připojím sluchátka, tak dokud nezměním ve Windows na slideru hlasitost, tak nejdou slyšet. Je jedno, jestli je mám nastaveny jako sluchátka nebo reproduktory. Pokud vytáhnu jack a znovu...