Ahoj
Po sestavení PC u czc.cz jsem zjistil, že moje deska má 3 sloty "system fan (1,2,3) " a 2 sloty "CPU fan (1,2). Ve skříni mám přední větráček, zadní, horní, boční a taky chladič CPU (1 větrák). Problém je, že v case (myslím ty systémové větráčky, ne cpu) mám 4 větráčky, ale jenom 3 sloty. Zajímalo by mě, jestli je možné ten čtvrtý zapojit do slotu pro "CPU fan 2" (je nevyužitý a sloty pro "sys. fan" a "cpu fan" vypadají stejně) - ten čtvrtý je 200 mm větráček z boku. Ptám se, protože v czc.cz to udělali tak, že ze zdroje vyvedli kabel s redukcí na větráčky a zapojili to do něj, jenže ten větráček byl moc hlučný ( asi jel pořád naplno že?)Mám grafiku od gigabyte a ta fouká do boku a dozadu, proto chci znovu zprovoznit boční větráček kvůli teplotám (potom je grafika hlučnější). Je možné to nějak vyřešit aby větráček nejel naplno, ale řídil se teplotami komponent nebo byl nastavitelný jako ty ostatní?
Zapojení více větráčků
Moderátoři: Marfy, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team
Re: Zapojení více větráčků
Je možné jej zapojit do CPU fan 2, akorát že bude řízen teplotou CPU (záleží na nastavení).
i5-3350P/P8B75-M LX/Kingston DDR3 8GB/GV-N960IXOC/SS-500ET/Seagate VS35.6/Transcend SSD370-128GB/Samsung BX2250 + Dell 1909W
ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD
„Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)
Neboj se použít SZ a upozornit na své téma
Přehled desktopových socketů a CPU
ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD
„Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)
Neboj se použít SZ a upozornit na své téma
Přehled desktopových socketů a CPU
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1 Odpovědi
- 6029 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od HappyMental