Můžete mi prosim poradit jaky ram mohu dat na tuhle desku MSI MS 7301 je to takova plečka co jsem tu vyštrachal a chtěl bych na to postavit braškovy pc vim že jsem na tom měl ja kdysi 2* 1G 533mhz ale potřeboval bych vedět jake mhz na to mužu dat.Díky moc,jsem PC začatečník a každa rada ohledně stavění pc pro mě je moc cenna a předem za ni děkuji //změněn nadpis. "prosím o radu" je opravdu jeden z nejblbějších... //Karlos
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Staré routery značky Zyxel mají kritickou zranitelnost, tak pokud jste jejich majitelem, čtěte:
Jde o modely: VMG1312-B10A, VMG1312-B10B, VMG1312-B10E, VMG3312-B10A, VMG3313-B10A, VMG3926-B10B, VMG4325-B10A, VMG4380-B10A, VMG8324-B10A,...
Be quiet Silent Base 801
SSD
CPU Intel Core i9-14900K
potřebuji desku, zdroj, RAM, chaldič na procesor. Mělo by to umět střihat videa, poběží na tom Linux Ubuntu. Hry max CS2. Budget neni limitovat, ale...
Poslední příspěvek
Pozadavek aby to davalo smysl se neslucuje s procesorem od Intelu, ktery je vadny uz z vyroby a ma spotrebu pres 300 Wattu v zatezi.
Se spotrebou pres 300 Wattu se neslucuje ani pozadavek na nizkou hlucnost a vzduchove chlazeni. Stejne tak na necem...