Ahojte všichni, poprosil bych vás o radu, jak vyřešit problém se spojením dvou avi do jednoho ve VirtualDubu. Jde o to, že mi to pořád hlásí chybu - rozdílné parametry. Video jsem už vyřešil - obě stopy jsem nastavil na 25.000 fps. Pak ale nastal při spojování problém se zvukem a to už nedokážu. Píše to:
Cannot append segment "2.avi". The audio streams do notshare a common sampling rate.
First stream 4692.00000 samples/sec
Second stream 4250.00000 samples/sec
Mohl by mi někdo z vás poskytnou radu, jak postupovat, abych sladil i ten zvuk? Kdyby byl trochu podrobnější popis, bylo by to super. Předem díky!!
VirtualDub - prosím o radu!
Moderátor: Mods_senior
Je to obdobný problém jako s frame rate u videa. Zvuk jednotlivých dílů je zakódovaný s různou vzorkovací frekvencí. Jedna možnost je zvuk z videa v nějakém audioeditoru vyextrahovat, převést do formátu se stejnou vzorkovací frekvencí a pak spojit s videem. Pravděpodobně dojde k problému se synchronem. Další možnost by byla přepočítat obě videa tak, aby audiostopa měla stejné parametry, nevím ale, jestli tohle Virtual Dub umí. Bude to ale umět každý videoeditor.
Naposledy upravil(a) mmmartin dne 04 lis 2007 17:59, celkem upraveno 1 x.
Návod na Virtual Dub: http://jech.webz.cz/vd.php
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 5 Odpovědi
- 2804 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Patrik54321
-