???? A co bys jako chtěl vědět? Jak se kreslí kružnice? To je na dlouhý lokte. Asi bude nejlepší, když si pořídíš nějakou knížku, na trhu je jich hafo, stojí kolem 300,-.
zkoušel jsem to už ale moc se tam nevyznám...ted hlavně potřebuju....u tohoto obrázku bych chtěl ořiznout bárta
a zkopírovat ho do jiného obrázku-zkoušel jsem hůlku ale ta mi bud vybrala jen pozadí nebo jen označenou
část Barta-v nějakých příspěvcích jsem četl,že cituju:jen jsem ho ořízl hůlkou a dal na jiné pozadí...
1)Úplně nejdřív ve vrstvách klikni na bártův popisek buď tam bude background nebo pozadí podle toho jestli máš českou verzi, a přejmenuj to jakkoliv jinak
2)další, tvůj problém spočívá v tom že máš pro tenhle obrázek nevhodně nastavenou toleranci (0-100) u nástroje hůlka, takže si s ní musíš hrát dokud se ti kolem postavičky nevytvoří selekce podle tvých představ + doporučuju před touhle úpravou trochu vytáhnout kontrast!!! tak aby bylo pozadí víc bílé
3)nebo je tu ještě jeden, podle mě vhodnější nástroj a to je magnetické laso, pro objekty s takhle kontrastním pozadím ho používám skoro vždy...... hle zkus to první a když tak napiš poradim Ti co dál
Otevřeš si obrázek Barta,pak hned otevřeš druhý obrázek-kam ho chceš vložit.Klikneš zpět na obr.s Bartem-použiješ třeba nástroj Laso-zhruba ho ořízneš a pouhým přetažením ho natáhneš do druhého obrázku.Pokud by byl obrázek Barta moc velký-použiješ nástroj Transformace(Libovolná transformace)a přetažením z rohu ho zmenšíš.Ve zkopírovaném obrázku pak používám k odstranění nepotřebného výběru(kolem Barta) nástroj guma a opatrně odmazávám pozadí obrázku(s Bartem)
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
zvolil jsem jiný obrázek...
1)hůlkou se mi označí uplně vše
2)při použití lasa se mi nic nepřenese dö jiného obrázku(obrázek)a při pokusu vymazání se mi vymaže i pozadí obrázku
Plánují po novém roce zakoupit počítač pro mou fotografickou práci.
V dnešní době AI jsem čekal, že to bude jednoduché každopádně jsem z toho celý jelen.
Počítám s cenou okolo 50 000 včetně práce za sestavení a potřebují počítač,...