šetřič obrazovky
Moderátor: Mods_senior
šetřič obrazovky
Prosím o radu. Nespouští se mi nastavený spořič obrazovky. Nevím, co mám špatně. Děkuji za odpověď.
kony
Na stejném místě máš nastavení času čekání, než se zobrazí na celé obrazovce při nečinnosti. Tak si nastav nějaký čas v minutách dle potřeby.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Pic píše:Na stejném místě máš nastavení času čekání, než se zobrazí na celé obrazovce při nečinnosti. Tak si nastav nějaký čas v minutách dle potřeby.
Čas čekání mám nastavený na 1 min, ale šetřič se nespustí ani po minutě nečinnosti počítače, ani po delší době. Pokud dám náhled, tak se šetřič zobrazí.
kony
zlobyl píše:Neblokuje ho nějaký program? (např. přehrávač)
Samozřejmě zkontroluj PC na viry a jiné parazity.
Počítač mám zkontrolovaný pomocí CCcleaner, adware a MWAV a podle nich vypadá v pořádku. Jako antivir
mám AVAST. Myslím si, že spuštění šetřiče neblokuje ani žádný program. Nespustí se totiž ani v případě, že není kromě rezidentů spuštěno vůbec nic. Od doby, co ho mám nastavený se spustil jen jednou (po ukončení testování pomocí MWAV). Ale mohlo jít o náhodu.
kony
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 0 Odpovědi
- 7047 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Vítek Pokorný
-