Lidi prosím vás když zapnu jakykoliv prohlížeč tak mě to napíše chybu i v mozille firefox.Cosi s windowsem a pak se odečita minuta co se restartuje.V HiJackThistu tu chybu nevidim tak nevim...Mimochodem jak se ta chyba jmenuje nevim takže jak se to ukaže znovu updatuji toto tema... Jinak nevíte čím by to mohlo byt?
mod. by Ltb - úprava předmětu
Uuuu určitě píšu o problému tak jediný co řeknu je POMOC!
Určitě zavšiveno, tak se choval jeden vir nebo co to bylo, už si přesně nevzpomínám, ale v té hlášce bylo něco v tom smyslu, že RPC (vzdálené volání procedur - služba Windows) si vyžádala restart, pak proběhl jednominutový odpočet a restart systému.
Zkus Mwav.exe, ale nejprve si jej aktualizuj a potom "Scan & Clean".
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Tak přesně tenhle problém jsem měl taky. Máš tutově šmejda. Vyskočí ti win bublina, zahlásí něco o bezpečnosti a začne odpočítávat. Bohužel ta bublina se za windowsackou jen vydává. Jak jsem to vyřešil? Přichystal jsem se a po restartu jsem okamžitě spustil Ad-Aware s rychlim skenem a jel jak fretka než mě zase vykopne. Nalezeno, odstraněno a byl klid.
K čemu nám je, že zítra bude líp, když pokaždé, když se ráno probudíme, je dnes.
Zdravim vás borci na elektroniku . Koupil jsem nový pc a nemůžu přijít na doufám drobný problém. Když zapnu pc monitor naběhne v tmavých barvách . Občas se mi stalo že to nenaběhlo vůbec a musel jsem dát restart pc. Připojeno DisplayPort 1.4 . Neměl...
Poslední příspěvek
Tak problém byl v kabelu . Koupil jsem nový a vše v pohodě. Jak je možný že se takhle kabel poškodí? Nebo jinak , jak je možné že to na půl fungovalo?
Včera som skúsil updatovať môj pc, najprv som šiel klasicky, stiahol som si ISO z Microsoft stránky a skúsil setup.exe spustiť. Na testovacom PC všetko prebehlo bez problémov z 24H2 na 25H2 ale na mojom PC sa ten setup.exe ani nepustil, vo Windows...
Zdar hrači,stala se takova vec hral jsem Sniper Ghost Warrior 3 vyskosena i na win 10 do Act 3 zadni problem zacinal jsem Act 4 a naskocila chyba CryEngine Error Memory allocation for 4294967295 bytes failed ....co s tim prosim celou dobu bez...