OS Google Chrome podpoří Acer, Asus, Lenovo, HP, Adobe ...
Moderátor: Mods_senior
OS Google Chrome podpoří Acer, Asus, Lenovo, HP, Adobe ...
http://www.zive.cz/Bleskovky/Google-Chr ... fault.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;
- alenka_v_říši_divů
- Level 6

Re: OS Google Chrome podpoří Acer, Asus, Lenovo, HP, Adobe ...
Vzhledem k tý počáteční podpoře v tom vidím docela velkej potenciál...doufám že Google nepříjde s nějakým zmetkem...to by byla škoda...snad to není pouhej nevyladěnej marketingovej tah...ale na druhou stranu pokuď to stojí na Linuxu...tak už lze předpokládat,co od toho očekávat....pochybuju,že příjdou s nějakou revoluční inovací...každopádně su zvědavej ,co se z toho vyvine...nelze předpokládat,že je to náhoda...vzhledem k Bingu....uvidíme....
- memphisto
- Guru Level 13

jak už padlo v diskuzi.Nedávám tomu moc velkou naději, že by se nějak masově rozšířil (pokud teda ovšem bude)
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
-
guest
Já bych spíš řekl, že se rozšíří, pokud teda bude.
- Owner
- Master Level 8.5

- Kontaktovat uživatele:
Pokud bude jednoduchý na používání (jednodušší než Windows) a aplikace se nebudou instalovat stejně jako na Linux (třea u hry Wolfenstein ,ta mi nikdy nejela
),ale jako na Windows (klikneš na setup.exe , prokousáš se další a je to),tak to má šanci.
Jinak se to maximálně bude používat na pár set netboocích u uživatelů ,kteří neumí nainstalovat Windows ,ačkoli by ho tam chtěli.
U Aspire One běžná věc ,že si tam lidi ,co ho dostali s Linpusem ,pokud to umí nainstalují Windows.
Jinak se to maximálně bude používat na pár set netboocích u uživatelů ,kteří neumí nainstalovat Windows ,ačkoli by ho tam chtěli.
U Aspire One běžná věc ,že si tam lidi ,co ho dostali s Linpusem ,pokud to umí nainstalují Windows.
Fallout fan | HJT | MWAV | CCleaner | Provozuji Minecraft server Minecore.cz | Osobní blog
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
Nativní programy se v Linuxu obvykle instalují z repozitářů, tedy je instalace snazší než u W.
- N!cholai
- Level 3

- Kontaktovat uživatele:
Další info o OS s nazorem redaktorů zive.cz TADY
Já si myslím to samé co zive.cz. Tento nový OS bude určitě konkurencí pro Microsoft. Jelikož webové app se budou dále rozšiřovat a bežní uživatelé chcou rychlost PC (start atd.) No uvidíme, jak se to bude dále vyvíjet, ale já zůstanu na 101% u Widlí.
Já si myslím to samé co zive.cz. Tento nový OS bude určitě konkurencí pro Microsoft. Jelikož webové app se budou dále rozšiřovat a bežní uživatelé chcou rychlost PC (start atd.) No uvidíme, jak se to bude dále vyvíjet, ale já zůstanu na 101% u Widlí.
Pravý smysl úspěchu je v pomoci druhým.
NICOLAS CAGE
NICOLAS CAGE
- Owner
- Master Level 8.5

- Kontaktovat uživatele:
Já jsem právě myslel instalací různých app ručně , ne z repozitářů.
Fallout fan | HJT | MWAV | CCleaner | Provozuji Minecraft server Minecore.cz | Osobní blog
- melior
- Level 3.5

- Kontaktovat uživatele:
tady bych si dovolil nesouhlasit. Konkurenci pro MS ten novy system bude prave maximalne na netboocich a pro uzivatele na jednoduchou kancelaraskou praci.N!cholai píše:Další info o OS s nazorem redaktorů zive.cz TADY
Duvodem rozsireni Windows je do jiste miry prave jejich komplexnost. Uzivatel pusti jen setup.exe a system obstara vsechno za nej. Linux je sice komplexni dost, ale jedna z jeho nejvetsich vyhod - totiz pruhled do pozadi systemu, je taky jeho slabinou pro BFU, ktery ocekava ze mu vsechno pojede samo, a nema naladu hrabat se pul dne v .conf souborech.
Dalsi vec je, ze pokud ma opravdu nativne podporovat webaplikace, musi nutne nastavba byt udelana pomoci prave GTK, Javy, cehokoliv si zamanete (klidne i .NET pokud by na to Google dostal licenci
Varianty jsou nasledujici - Chrome OS bude na Linuxovem jadre postaveny OS s jinym GUI, nativne se zabudovanym GTK nebo podobnou web technologii - pak bude pouzitelny pro BFU - ale dulezita jedna vec unika - bude muset byt lokalizovany do cestiny
Pokud se vyda cestou "system pro vsechno" pak neodvratne naroste do rozmeru osatnich OS - at uz Windows XP (nedejboze Vista), nebo ty uzivatelsky znamnejsi Linuxy.
if (count(legs)==6) bug
else feature;
Dvě monarchie v nejednotné Evropě...
Dvě koloniální říše v neklidném světě 23. století...
Jaderné mocnosti s historií osmi vzájemných válek...
Federativna kraljevina Jugoslavija a Císařství České
else feature;
- melior
- Level 3.5

- Kontaktovat uživatele:
pokud nepotrebujes nejakou specifickou, treba starsi, verzi aplikace. pak se to tam musi rvat rucne (a obcas rucne dohledavat spravne zavislosti)Radix píše:Nativní programy se v Linuxu obvykle instalují z repozitářů, tedy je instalace snazší než u W.
if (count(legs)==6) bug
else feature;
else feature;
http://digitalne.stahuj.centrum.cz/prvn ... mace/#7336" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek