DesktopX
Moderátor: Mods_senior
DesktopX
Dobrý večer, potřebovala bych poradit ohledně tohoto programu, konkrétně skinů - Themes. Stáhla jsem skin ze stránky http://www.wincustomize.com ... má ale příponu .WBA a měl by mít .desktop, nevíte někdo jak to změnit nebo nastavit? Děkuji
Upřímnou soustrast, tyhle prográmky vždy rozhodí OS tak, že jediná možnost je čistá nová instalace ... sám jsem to zažil ...
Naposledy upravil(a) X dne 23 zář 2007 22:37, celkem upraveno 1 x.
X píše:Upřímnou soustrast, tyhlety prográmky vždy rozhodí OS tak, že jediná možnost je čistá nová instalace ... sám jsem to zažil ...
windowblinds používám už něco přes rok a půl a neměl jsem jediný problém,nezatěžují systém a šlapou jako hodinky a těch schémat je nepřeberné množství,mohu jen doporučit!!!

MSI MAG B460 TOMAHAWK CPU Intel Core i5-10400F + Cooler Master Hyper 212+ GAINWARD Geforce GTX 1650 SUPER Pegasus OC 4GBRAM HyperX 32GB KIT DDR4 2666MHz CL16 FURY Black PSU Seasonic M12II-520 (520W/80 PLUS Bronze) STORAGE SSD M.2 SAMSUNG 970 EVO 500GB - System disk CASE Fractal Design Define R6 USB-C White LCD AOC 32" Q3279VWFD8 MOUSE Logitech MX Master 3 BLACK KEYBOARD Logitech Illuminated