Nejdou psát háčky a čárky (vyřešeno)

...

Moderátor: Mods_senior

Odpovědět
Nedelova
nováček

Nejdou psát háčky a čárky (vyřešeno)

Příspěvek od Nedelova »

Potřebuji poradit. Při psaní v textovém editoru můžu psát dle české klávesnice. Ovšem když vstoupím kamkoliv na internetu - e-mail, diskuzní fóra adt. nejsou psát písmena ě,š,č,ř. Na nějaké pozici napíše úplně jiný znak, nebo kurzor skočí o řádek dolů. Doufám, že jsem problém popsala dobře, jsem úplný technický antitalent - také tak přistoupit k odpovědi.
fredik
člen Security týmu

Příspěvek od fredik »

Můžeš sem vložit na kontrolu log z HijackThis

V poslední době byl tento problém ve spojitosti s nainstalovaným BitComet a Internet Explorerem, tak jestli používáš BitComet tak ho odinstaluj a problém by neměl být.
karlos
Master Level 8
Master Level 8

Příspěvek od karlos »

Naposledy jsem to četl zde.
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
Marfy
Elite Level 10.5
Elite Level 10.5
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marfy »

Jo-je to zřejmě nějaký vir.Taky už jsem to řešil.Postupně jsem použil CCleaner,AD-Aware,Spyboot-Search,MVav a počítač projel antivirem(důkladný test).Nakonec je to v pořádku.Zjistil jsem ,že žádný z výše uvedených programů není komplexní ochranou,protože ten následující program vždy něco dalšího našel.Takže doporučuji komletní očistu PC.
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Nedelova
nováček

Příspěvek od Nedelova »

Odinstalováním programu BitComet se problém vyřešil. Děkuji všem, kteří mi radou pomohli. Byla jsem velmi překvapená, jak jste hned zareagovali.
fredik
člen Security týmu

Příspěvek od fredik »

Za všechny zde zúčastněné nemáš za co :wink:
Odpovědět

Zpět na „Vše ostatní (sw)“