Nevíte, dá-li se někde stáhnout utilitka na zjištění velikost složek na disku, uložení a posléze při dalším skenu (třeba za týden) aktuální stav srovnat s tím uloženým snímkem?
Potřebuju zjistit, kde mi co přibývá. Našel jsem tisíce různých dirsize apod., které umí v zásadě jen to, co FAR nebo Total Commander - zjistit velikosti adresářů. Já bych potřeboval zjistit změnu v čase.
velikost adresářů a změna v čase
Moderátor: Mods_senior
-
Pontiac_CZ
- Level 1

velikost adresářů a změna v čase
Pontiac
Hm, asi to nebude přesně to co požaduješ, ale za vyzkoušení nic nedáš:
Directory Sizes-Zobrazení struktury disku včetně velikosti jednotlivých adres.zip
i.Disk-pro výpočet veikosti adresářů a zobrazení jejich struktury. Vhodný příruční program pro zjišťování adresářů které vám spotřebovávají místo na disku.zip
TreeSize Professional 3.2-přehledně zobrazí velikost složek a souborů na disku, počet souborů, NTFS kompresi a další údaje.exe
Directory Sizes-Zobrazení struktury disku včetně velikosti jednotlivých adres.zip
i.Disk-pro výpočet veikosti adresářů a zobrazení jejich struktury. Vhodný příruční program pro zjišťování adresářů které vám spotřebovávají místo na disku.zip
TreeSize Professional 3.2-přehledně zobrazí velikost složek a souborů na disku, počet souborů, NTFS kompresi a další údaje.exe
-
Pontiac_CZ
- Level 1

-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek