Abdobe FLash Player !!

...

Moderátor: Mods_senior

Odpovědět
djmalda
Level 1.5
Level 1.5

Abdobe FLash Player !!

Příspěvek od djmalda »

cau , kdyz vstoupim na nejakou stranku s flashem , hodi me to tady tuhle hlasku : Hello, you either have JavaScript turned off or an old version of Macromedia's Flash Player. Get the latest Flash player.

ovladac mam nainstalovany ale stejne me to nechce fachat , je mozny ze je vyplej ?? Jak se da zapnout ? diky za odpoved
xalfons2
Level 3
Level 3

Příspěvek od xalfons2 »

Máš vyplej JavaScript nebo máš starou verzi Flash playeru. Jak se dá JavaScript zapnout zavisí na tom , jakej používáš internetovej prohlížeč.
AMD 64 X2 5600+, Gigabyte GA-MA69G-S3H, 4GB DDR2 800Mhz Patriot, Radeon Saphire HD 4670 GDDR3 512MB, 750GB + 200 GB WD, Akasa 400W
djmalda
Level 1.5
Level 1.5

Příspěvek od djmalda »

mam ho nainstalovanej ale vyplej , pouzivam IE 7
djmalda
Level 1.5
Level 1.5

Příspěvek od djmalda »

pls ńewite nekdo jak ho zapnout diky
Pic
Guru Level 13
Guru Level 13

Příspěvek od Pic »

Ovládací panely - Java!
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Pic
Guru Level 13
Guru Level 13

Příspěvek od Pic »

Omlouvám se, předchozí příspěvek nepatří sem. Nejde mi to odstranit.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
jiribori
Level 3
Level 3
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jiribori »

Toto se mi taky stává, způsobuje to jeden z programů CCleaner (ten mi to mazal dřív), ale teď mi to dělá BeClean (zrovna dneska) a stává se mi to zatím jenom na youtube.com (nikde jinde jsem to zatím moc nezkoušel) jinak flashový reklamy na stránkách jsou bez problémů - dělá to jen při přehrávání videa. Je zajímavý, že na n-joy.cz mi to jde bez problémů. Podívej se do IE7 na Nástroje - Možnosti Internetu - karta Obecné - Historie procházení - Nastavení - Zobrazit objekty - otevře se ti složka Downloaded Program Files - tam bys měl mít něco jako Shockwave Flash Object a pokud ti to nejde, tak pokud máš dáno zobrazit Podrobnosti, tak ve sloupci Stav bys měl mít napsáno Poškozeno. Já jsem to dočasně vyřešil kliknutím na Shockwave Flash Object pravým a dal jsem aktualizovat a poté se zase objevilo Nainstalováno ve sloupci Stav. Ještě se zeptám jakou verzi Flashe máš? Já 9 a dělá mi to jenom u týhle verze. Teď se mi ale stalo, že ve sloupci Stav mám Poškozeno a na youtube mi to stále jde. Taky bych potřeboval poradit. :wink: :wink: :wink:
djmalda
Level 1.5
Level 1.5

Příspěvek od djmalda »

mam verzi 9.0.28.0 a kdyz dam aktualizovat tak me to porad hlasi POSKOZENO a videa na Youtube.com me nejedou !! UZ NEVIM CO S TIM !!!! ale jinak diky za napovedu :D
vikiii
nováček

Příspěvek od vikiii »

mám úplně stejnej problém..a zkusila jsem to i podle toho návodu jak sem někdo psal..ale nepomohlo to
petr_pham
nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petr_pham »

mam skoro stejny problem, videa mi jdou spustit ale jde jenom obraz. zku je v ***... . neumel byste nekdo podrobneji poradit?
Odpovědět
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • USB flash disk nelze načíst
    od PARKR » » v Problémy s hardwarem
    35 Odpovědi
    10780 Zobrazení
    Poslední příspěvek od PARKR
  • Nejde mi nabootovat z flash disku
    od tylda79 » » v Windows 11, 10, 8...