PC nenahrává ze zvukovky
Moderátor: Mods_senior
PC nenahrává ze zvukovky
PC mi nenahrává.Nepotřebuju program atd,to mám,dokonce jsem i nahrával,ale najednou to přestalo a nevím co stím.Repráky normálně hrajou,ale jak dám záznam(a to i ten 60s z win.),tak prostě nic nenahraje,respektive ticho.
Zkoušel jsem reinstal ovladačů jinak mě nic nenapadá.OS je XP hp.
Nemáte někdo nějaký nápad.Dík
Zkoušel jsem reinstal ovladačů jinak mě nic nenapadá.OS je XP hp.
Nemáte někdo nějaký nápad.Dík
- Orcus
- člen Security týmu
Re: PC nenahrává ze zvukovky
Jednak nepíšeš z čeho nahráváš a jednak nepíšeš, jestli jsou správně nastavený vstupy/výstupy v nastavení ZK.
Láska hřeje, ale uhlí je uhlí.
Log z HJT vkládejte do HJT sekce. Je-li moc dlouhý, rozděl jej do více zpráv.
Pár rad k bezpečnosti PC.
Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto, jaro3 a Diallix
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše fórum.
Log z HJT vkládejte do HJT sekce. Je-li moc dlouhý, rozděl jej do více zpráv.
Pár rad k bezpečnosti PC.
Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto, jaro3 a Diallix
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše fórum.
Zvukovka je integrovaná,jinak jsem nic nenastavoval.Jinak jsem laik a pokud mám všechny zvuky v PC zaplé,zvukovka funguje,tak už nevím co dál nastavit
To je takovej problém napsat zvukovku a program,kterým nahráváš?Ve správci zařízení vše v pořádku?
Ne samozřejmě neni,ale asi jsem to dost dobře nepochopil,nenahravají ani win,tudíš program jsem nebral jako podstatný.Používal jsem Audacity(ten taky nenahrával),tak jsem nainstaloval Kat MP3 Recorder a také nic,jak jsem psal nahoře nenahrává ani záznam zvuku v OS.Ve správci je vše OK.Typ desky jsem zjišťoval je to GIGABYTE 965P-S3,ve správci to píše Realtek na zvukovku.
Přenastav v audacity nahrávání.
Dobře,dík.Audacity jsem odinstaloval,teď mám v PC Kat MP3 recorder.Odjíždím za 15minut mimo republiku,až se v týdnu vrátím,tak ho znovu nainstaluju a pokusím se o zázrak 
Nezačalo ti to náhodou dělat,když jsi nainstaloval Kat MP3 recorder?
Jsem na skok tady věnovat se tomu budu mít čas o víkendu.Právě že nezačalo nahrával jsem s Audacity a byl jsem spokojen,jenže najednou to přestalo a tak jsem hledal jinej program jestli to neni tím,proto tam mám jinej.Ještě jsem blbec zapoměl jednu věc na 2 HDD jsem nainstaloval kompletní instalaci včetně ovladčů XP co mám na hlavním HDD a než vypršelo těch 30 dní tak jsem to taky skoušel nahrávat a nic.Hledal jsem sám co by to mohlo dělat:Je mi divný,že zvukovka hraje,ale nic nenahraju jak jsem psal,ani operační systém nic nenahraje.Nastavení zvuku mám vše zapnuté.
Tak jsem odinstaloval Kat MP3 recorder a nainstaloval Audacity a opět ticho.
Mas vybrany spravny vstup a neni ztlumeny? To, ze ti hraje, znamena, ze je spravne nainstalovana. Kdyz si spustis Ovladani hlasitosti, tak tam se prepina mezi Prehravanim a Zaznamem (v XP: sndvol32 nebo dvojklik na repracek u hodin - Moznosti - Vlastnosti - Zaznam).
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
Vše v ovládání je OK.Tak jsem zkoušel nastavit jinak vstupy v Audacity a najednou mi to nahrává.Já nahrávám internetové radio,které jen hraje a pak v MP3(mám asi 25GB) si to pouštím z USB v autě pokud jsem mimo republiku.Mě zmátli 2 věci,nenahrávali mi ani XPčka samotný(záznam 60s),pak jsem místo audacity nainstaloval Kat MP3 recorder a taky nic.Tak jsem chybu nehledal už v nahrávacím softu,když 3 programky mi nenahrávali.Tak to Audacity zkusím odinstalovat a vrátit Kat MP3 recorder,je jednodušší na ovládání a rovnou to ukládá jako MP3.Když nejsem doma,tak nahrává i manželka.Kurňa možná 2 roku už nenahrávám a taková . . .Děkuju za radu.
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1 Odpovědi
- 1763 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od meda2016