mohl bys to dát do sekce grafické editory, tam tohle téma patří my jsme se ve škole teď doučili se Zonerem Callisto(vektorová grafika) celkem jednoduchý program
PHP, Nette, MySQL, C#, TypeScript, Python
IntelliJ Idea, Docker, Opera browser, Linux Mint
iPhone XS
Raspberry PI 3 (KODI, Raspbian)
XBox One S, PS 4, nVidia GeForce NOW
GIMP je rastrový editor a na vytvoření loga zcela nepraktický (logo v rastru?). Nějakou podporu pro vektorový formát má, ale proč si to komplikovat. Podívej na se na program Inkscape, je to čistě vektorový editor a je zcela free. Najdeš na něj i značné množství tutoriálů. A hlavně - logo budeš mít ve vektorech!
Google ví skoro vše. Ale někdy je problém co tam napsat, aby to našlo to, co hledám.
Pokud se to nepovede, vypadne tuna nepoužitelných odkazů a nebo taky nic.
Inkscape je v Linuxu, takže tam bude mít asi nejlepší možnosti, jinak jsem o něm slyšel že je dobrý
iPhone XS
Google ví skoro vše. Ale někdy je problém co tam napsat, aby to našlo to, co hledám.
Pokud se to nepovede, vypadne tuna nepoužitelných odkazů a nebo taky nic.
je dělaný pro linux tam by měl mít nejvíce funkcí, ve Windowsu maj asi ořezanější ale stejně dobrou verzi
iPhone XS
Prosím o radu jak vytvořit spouštěcí oddíl EFI na SSD disku, na kterém mám nainstalovaný Windows 11. Dělal jsem přeinstalaci a systém ho vytvořil na HDD. Disk je GPT. Před systémem mám volné místo asi 500mb - nealokovano. A potom oddíl MSR....
Poslední příspěvek
Ze zkušenosti vím, že tyhle hokusy/pokusy nakonec stejně končí reinstalací OS. Je to ponaučení pro příště i pro ostatní instalatéry. Odpojit všechny ostatní disky, nainstalovat OS a až poté připojit ostatní disky.