BIOS Agent Plus

...

Moderátor: Mods_senior

Odpovědět
kn0ck!
nováček

BIOS Agent Plus

Příspěvek od kn0ck! »

co si o tom lidi myslíte?vyzkoušel to už někdo?moc sem toho na českých forech nebo tak nenašel,zatím spíš nic no... info o programu: Jednoduchá a užitečná aplikace, která dokáže automaticky identifikovat váš BIOS v počítači a poskytuje zjišťování i dalších systémových informací. Jejím použitím tak snadno můžete zvýšit životnost svého počítače aktualizacemi nejen samotného BIOSu, ale i ovladačů jednotlivých zařízení.

Program je velice rychlý a poskytne vám informace o hardwaru do dvou minut od spuštění. Následně pak aktualizuje BIOS i ostatní ovladače a přispěje tak k vyšší stabilitě systému i jeho rychlosti. .. je to normálně ruzně na stažení,co myslíte lidi??já zrovna bych to 2x tak potřeboval pač mam starej bios,a vistu a občas to nešlape :-)
rangers
Level 1
Level 1

Re: BIOS Agent Plus

Příspěvek od rangers »

Něco jako Driver agent.Po spuštění to proskenuje PC,ukáže ti,které ovladače jsou good or bad,ale za tebe už to nic neudělá.Odkáže to na koupi produktu za mírný poplatek 36 USD na 1 rok :roll: .
NTB Toshiba Satellite C850, Windows 8.1
strelec3751
nováček

Re: BIOS Agent Plus

Příspěvek od strelec3751 »

Zkoušel jsem jej, asi to bude dobrá věc. Proběhne počítač a zjistí které komponenty v BIOSU je možné aktualizovat novým firmware. Zřejmně bude umět i aktualizaci provést. Má jen jednu vadu, za tyto své služby chce zaplatit. V tomto okamžiku jsem s test ukončil.
zdravim Strelec
Odpovědět
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • BIOS vs.RAM
    od Stenatko » » v Problémy s hardwarem
    11 Odpovědi
    3807 Zobrazení
    Poslední příspěvek od Stenatko

Zpět na „Vše ostatní (sw)“