Přesun OS
Moderátor: Mods_senior
Re: Přesun OS
zmenšit oddíl s OS na požadovanou velikost, chce to ale určitou rozumnou rezervu...
Já mám rozdělený disk ale nevím jak přesunout OS na daný oddílxbs píše:zmenšit oddíl s OS na požadovanou velikost, chce to ale určitou rozumnou rezervu...
-
Uziv00
Pokud to není identický HW, pak stejně ten windows nebude fungovat.
Na nový počítač doporučuji novou instalaci.
Na nový počítač doporučuji novou instalaci.
Vloni jsem u jednoho PC vyměnil základní desku (ASUS - stará cca 6 let) za novou také ASUS, a místo instalace jsem překlonoval WIN ze staré desky na tu novou. Windows naběhly na první pokus "přechroustaly" ovladače, já tam nahrál chipset a další, a funguje to bez problémů.
(Není to první případ, co jsem to takto udělal)
(Není to první případ, co jsem to takto udělal)
Jasně .. u Dellu bych se o to asi nesnažil ...
(A hlavně Dellu s vyhýbám obloukem .... )
Já toto dělám za účelem urychleného zprovoznění PC, většinou když se základní deska rozhodne "odejít do věčných lovišť", tak přemontuji novou desku do bedny, a za chvíly může uživatel pracovat.
A potom během následujících týdnů v klidu provedu na čistý oddíl čistou instalaci, nastavení, všechen software, a pak to někdy přehodím během 30 minut.
Já toto dělám za účelem urychleného zprovoznění PC, většinou když se základní deska rozhodne "odejít do věčných lovišť", tak přemontuji novou desku do bedny, a za chvíly může uživatel pracovat.
A potom během následujících týdnů v klidu provedu na čistý oddíl čistou instalaci, nastavení, všechen software, a pak to někdy přehodím během 30 minut.
-
Uziv00
S nostalgií a slzou v oku vzpomínám na Win98, které to uměly vždy a bez komplikací....
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 11 Odpovědi
- 13399 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od DeNNI85