Ahoj, potřeboval jsem reinstalovat Win10 na NTB. Přes utilitu od MS bylo třeba stáhnout na externí disk/flash disk instalátor, ze kterého se reinstalace provede. MS však zapomněl uvést takovou drobnost, že předtím něž z disku/flashky udělá ten intalátor, tak ho zformátuje.
Díky tomu jsem přišel o zálohu s asi 1000 Word a 1000 Excel dokumentů. Většinu se mi podařilo obnovit, jenže všechny obnovovací programy uměly soubory pojmenovat pouze čísly (1.doc, 2.doc, 3.doc,...).
Neexistuje nějaká utilita, která by dokázala Wordy/Excely přejmenovat třeba dle 1. nadpisu/názvu 1. buňky? Nemám čas ani náladu přejmenovávat 2000 souborů
Intel Core i5-3350P 3,1GHz + Gelid Solution Tranquillo rev. 2, Radeon HD7870 2GB DDR5 OC, ASUS P8H77-V, 2*4GB Kingston HyperX DDR3, OCZ ZS Series 550W, CoolerMaster Elite 430, Windows 7 Professional 64bit
Microsoft tu drobnost nezapomel uvest - jen jsi na obrazovce kde je napsano
ze dojde ke smazani vsech dat na USB zarizeni dal NEXT. Coz ale neni chyba
Microsoftu.
Narazil jsem na problém s Acronis True Image. Mám vytvořenou boot USB s Acronis , image systému na externím disku. Když připojím boot USB a současně externí disk, tak PC nenabootuje. Když připojím jen boot USB, tak Acronis naběhne, ale když pak...
Poslední příspěvek
Po několika pokusech s verzí 2017 i 2018 jsem zjistil, že Acronisu chvíli trvá, než disk detekuje. Chce to trochu trpělivosti. Disk byl 4 TB WD připojený přes dokovací stanici.
Ahoj, nainstaloval jsem na starší komp W11 a mám v něm starší GPU Gigabyte GV-R6850OC-1GD. Stáhl jsem na ní ovladače, ale Windows mi blokuje soubor a nemohu spustit. Prolezl jsem na internetu kde co, nepomáhá vypnutí UAC, přes elevovaný cmd taky...
Poslední příspěvek
Vsak prave ten stahoval. Jiny neexistuje.
Neni obecne pro Windows 10, ale pro prvni verzi Windows 10 z roku 2015.
Dobrý den.
Nějaký programek, který mi ukaže info o složkach a souborech na disku.
Tchanovi dochazi misto na disku a ja nemužu najit kde ma nějaky bordel co si postahoval.
Děkuji.